Radio Circulair verzorgde op 23 januari 2020 een exclusieve live-uitzending tijdens het nieuwjaarsevent van MVO Nederland in de prachtige Beurs van Berlage.. Een bijzonder hoogtepunt van dit evenement was de aanwezigheid van Joan, die als gast haar inzichten deelde in een mini break-out sessie, gericht op de nieuwe economie.

Tijdens het MVO Nederland nieuwjaarsevent worden presentaties, breakout-sessies en discussiepanels georganiseerd om inspiratie te bieden voor de nieuwe economie, kennis te delen en ruimte te creëren voor nieuwe samenwerkingen. Bezoekers worden geïnspireerd door kennis en ervaring van diverse sprekers uit het bedrijfsleven, stichtingen, duurzame initiatieven en zzp’ers met waardevolle inzichten, om je te helpen de volgende stap te zetten in de nieuwe economie.

Joan Kramer van de geWoonboot gaf tijdens dit nieuwjaarsevent een breakout-sessie waarin ze haar ervaringen deelde over het bouwen van een duurzame geWoonboot die inmiddels midden in de wijk van Schoonschip ligt, de meest duurzame drijvende woonwijk van Europa. Na de breakout-kennissessie interviewde Bas Luiting van RadioCirculair Joan over haar inzichten.

Deze live-uitzending biedt een waardevolle samenvatting van de gebeurtenissen op die dag. Op dit moment is RadioCirculair niet meer actief (vanaf 2023), maar enkele live-uitzendingen van RadioCirculair zijn nog wel online te beluisteren via Mixcloud. Hier vind je een link naar de inspirerende uitzendingen van Bas Luiting. . 

Beluister de uitzendingen op Mixcloud