Deze zomer, profiteer je van een heerlijk ontspannen actie.
Boeken jullie de geWoonboot voor een datum tussen 22 juli en 31 augustus, dan mogen jullie tijdens die dag, gratis onze sloep gebruiken. De sloep ligt aan de geWoonboot vast, dus jullie kunnen vanaf hier meteen ‘t Ij op. Een fijne rondtocht maken tijdens jullie lunchpauze of borrel bijvoorbeeld. De actie is geldig voor één uur varen. Willen jullie langer het water op, dan is bijboeken mogelijk. Het gratis uur wordt dan verrekend als korting.

Boek m nu

Selecteer tijdens het boekingsproces de sloep, dan crediteren we deze weer in de offerte, easy.

Het is een ruime sloep van 8 meter, dus het is wel fijn als er iemand van jullie is, die al kan varen. Anders raden wij het niet aan om zelf met de sloep te gaan varen. Is er niemand met vaarervaring, maar willen jullie wel het water op, dan is een schipper huren mogelijk.

De actie wordt automatisch toegevoegd bij het boeken van de geWoonboot, daar hoeven jullie niks voor te doen. Geef bij het boeken wel even aan dat jullie gebruik willen maken van de actie, dan zorgen wij dat de sloep netjes voor jullie klaar ligt. We kunnen dan bijvoorbeeld de lunchtafel dekken op de boot, zodat jullie meteen het water op kunnen in de pauze.
zomeractie vergaderlocatie gewoonboot amsterdam

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *