VACATURE locatie host gewoonboot amsterdam noord

Vacature: Enthousiaste Locatie Host gezocht bij geWoonboot in Amsterdam Noord NDSM werf

Wil jij werken op een bijzondere locatie in Amsterdam Noord? geWoonboot, een duurzame vergaderlocatie, zoekt een enthousiaste locatie host voor 4 – 16 uur per week

Ben jij op zoek naar een buitenGewone kans in Amsterdam Noord? geWoonboot, een inspirerende en duurzame vergaderlocatie, verwelkomt bedrijven zoals Adidas, Greenpeace, HEMA, KLM, Gemeente Amsterdam en Triodos Bank voor hun bijeenkomsten.

Waarom kiezen voor geWoonboot?

geWoonboot is niet zomaar een vergaderlocatie; het is een plek waar innovatie, duurzaamheid en gastvrijheid samenkomen. Als locatie host maak je deel uit van een inspirerende omgeving waar grote bedrijven en organisaties samenkomen om te brainstormen, te vergaderen en te creëren. Je krijgt de kans om deel uit te maken van een team dat niet alleen waarde hecht aan uitstekende service, maar ook aan het behoud van het milieu. Als jij een passie hebt voor gastvrijheid en duurzaamheid, dan is geWoonboot de perfecte plek voor jou.

Over de Vacature van locatiehost

Als locatie host bij geWoonboot speel je een essentiële rol in het verwelkomen en verzorgen van onze gasten. Van het bieden van een warm onthaal met een heerlijk kopje koffie tot het zorgvuldig bijhouden van de vergaderruimte, jij zorgt ervoor dat elke bijeenkomst vlekkeloos verloopt. Met jouw gastvrijheid, klantvriendelijkheid en horeca-ervaring ben je in staat om zelfstandig te werken en oplossingsgericht te handelen.

Taken en Verantwoordelijkheden van de locatie host:

  • Ontvangen en verwelkomen van gasten
  • Verzorgen van catering en voorraadbeheer
  • Assisteren bij voorbereiding en opruimen van vergaderruimtes
  • Zelfstandig uitvoeren van taken met aandacht voor detail

Wij Zoeken:

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste locatie host met een passie voor gastvrijheid en een hands-on mentaliteit. Horeca-ervaring is een pluspunt, maar ook kandidaten met vergelijkbare ervaring worden aangemoedigd om te solliciteren.

Interesse?

Stuur je CV en motivatie naar [email protected] t.a.v. Joan Kramer, eigenaar. Voor meer informatie kun je bellen naar Joan op 06-25485551. We kijken uit naar een kennismaking aan boord!

Let op: Acquisitie op basis van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.