Benieuwd naar de verhalen van anderen? Of schrijf zelf een review! Op deze pagina lees je hoe onze gasten hun verblijf hebben ervaren. Veel bedrijven gingen je al voor, want vergaderen op de geWoonboot is een unieke belevenis. Je bevindt je midden tussen de elementen. Je drijft! In samenwerking met MeetingReview.

review NBA voor gewoonboot vergaderlocatie Amsterdam Noord

De feedback op jullie locatie is heel erg positief. Ik kreeg terug van mijn directe collega dat zij gastvrij zijn ontvangen, de ruimte fijn is ingericht en comfortabel om te vergaderen, het eten en drinken was goed geregeld en dat het schoon was. Heel erg fijn om een locatie, zoals die van jullie, in ons bestand te kunnen toevoegen. Bedankt voor alle goede zorgen.

Naomi Pattipeilohy -Thenu / Assistant bestuurs- en directiesecretariaat
logo ymere

We hebben een heerlijke vergadering gehad op een mooie plek.

De ruimte was ruim en licht en van alle gemakken voorzien. Leuk om in Amsterdam te zijn en toch het gevoel te hebben buiten te zijn. De dames van de geWoonboot waren zeer vriendelijk en we hebben heerlijk geluncht. Kortom: een hele fijne plek om te vergaderen!

Eva van Groenigen / Ymere
gemeente amsterdam review gewoonboot vergaderlocatie amsterdam noord ndsm werf

In alle opzichten in waar we naar op zoek waren

Vriendelijk, stijlvol, licht met een open sfeer. Het was heerlijk weer waardoor we in de pauzes lekker buiten zaten en al werkend een heerlijke dag hebben gehad met uitzicht op het IJ en de skyline van Amsterdam.

Elzelinde van ‘t Hoff / Communicatieadviseur , Gemeente Amsterdam

De mannen vonden het SUPER.

En zeker voor herhaling vatbaar. De vergaderruimte vonden ze erg prettig, zeker met het mooie uitzicht. TOP locatie en alles is goed geregeld!.

Elly Ooms / Management Assistente Sales Director at ilse media B.V., Nu.nl

“Iedereen was zeer tevreden over de lokatie op donderdag 2 juni. Was goed geregeld! Dank je wel! ”

Vanessa de Leeuwe / Dura Vermeer Vastgoed

“Positief: Kwaliteit, Professionaliteit, Re – sponsiviteit, Waarde

Super locatie met een mooi duurzaam verhaal. Ontvangst en contact met Joan prettig en professioneel. Alles uitstekend verzorgd, lekkere lunch, goede covid-maatregelen. Parkeren mogelijk vlak voor de locatie en voldoende horeca in omgeving aanwezig om eventueel na de bijeenkomst nog iets leuks te doen. Aanrader! En ja, je zit op een woonboot, dus die beweegt soms, was voor ons geen probleem.”

Charel van Dam / NBTC- Holland Marketing
ahold delhaize logo review geWoonboot duurzame vergaderlocatie amsterdam NDSM werf

“Het uitzicht over het water geeft veel energie.

Voor een intercompany presentatie hadden we een perfecte locatie nodig. Vanaf het moment van boeken was geWoonboot perfect: Heldere en prettige communicatie. De locatie is gewoon heel fijn en goed verzorgd, het uitzicht over het water geeft veel energie. Hosting, eten en drinken was perfect voor elkaar.”

Anne Sinkeler / Manager New Business, Ahold Delhaize

“Ze vonden de locatie geweldig.

Ik heb hele leuke reacties van iedereen gekregen, het was echt een succes. Ze vonden de locatie geweldig. Nog bedankt!”

Claudia Smaling / Amsta

“Absoluut een aanrader!

Top locatie met uitstekende verzorging. Ontvangst en contact met Joan heel prettig. Parkeren vlakbij locatie, erg fijn. Absoluut een aanrader!”

Michelle Trumpie / Swissport

Niet over twijfelen, gewoon boeken!

Ongekend goed. Op alle fronten.

Babette Leertouwer / Business Developer | (Team) coach | Ontwikkelaar, Leertouwer Van Dijck & U

Een onvergetelijke ervaring voor het team!

Hartelijk dank voor de succesvolle dag die wij vandaag bij jullie hebben gehad. Een goede en onvergetelijke ervaring voor het team! En extra leuk om dit te doen op een boot die geheel zelfvoorzienend en duurzaam is. Bedankt daarvoor. !

Frits Coremans / Procurement Director Packaging, Unilever
Logo VU voor geWoonboot

“Het was ontzettend fijn bij jullie. Hartelijk dank!”

Joyce Brouwer / Vrije universiteit
gemeente amsterdam review gewoonboot vergaderlocatie amsterdam noord ndsm werf

Echt een aanrader!

Een prachtige, inspirerende locatie. Heel vriendelijk personeel, goede service en een heerlijke lunch. Echt een aanrader!

Marijke Linnartz / Gemeente Amsterdam

I highly recommend the geWoonboot.

The GeWoonboot is one of the best places in Amsterdam to host a work session or small meeting. The atmosphere is always great and relaxing, and the panoramic views of the IJ river always give peace of mind that helps everyone focus on the conversation at hand.

Eva M. Gladek / Founder and CEO, Metabolic

Super gehad, dank en tot ziens! Ik weet jullie nu te vinden;)

Jelle Berends / Adyen
AFM

Langs deze weg wil ik je nogmaals danken voor de geslaagde en goed verzorgde dag die we donderdag jl. op de GeWoonboot hebben gehad. Alle deelnemers waren erg enthousiast over deze dag. De prachtige locatie van de boot droeg hier natuurlijk zeker aan bij. We zijn blij dat we dit plekje hebben ontdekt.

Heidi Nanne / AFM
Everaert Advocaten Immigration Lawyers

“We kijken met veel plezier terug op onze kantoordag die we op de geWoonboot hebben gehouden. Het is een fijne ruimte en heel mooi gelegen. Alle voorzieningen waren perfect geregeld en de lunch was heerlijk.”

Onno Bijker / Everaert Advocaten Immigration Lawyers

“Op een toplocatie in Amsterdam Noord hebben wij met ons team een inspirerende dag gehad. We zijn de hele dag goed verzorgd geweest. Fijn dat het milieubewust zijn zo verweven is met deze locatie.”

Cynthia van Heek - Kembel / GGD Amsterdam
Waren wederom erg blij met de plek en jullie service! Bedankt!
Jelle Berends Head of Commercial Enablement / Adyen
interface review gewoonboot vergaderlocatie amsterdam noord ndsm werf

We will come back!

Top location – the boat as such and the location (closeness top Hotel, other lunch and dinner places) – – and also great service – everything was possible what we wished! We will come back!

Susanne Mundle / Interface
abn amro meeting review gewoonboot vergaderlocatie amsterdam noord ndsm werf

Aangename en verassende locatie.

Omgeving, ambiance- prima in orde, lekker weg uit een “normale’ kantooromgeving. ontvangst en faciliteiten – prima in orde, charmante gastvrouw en zeer alerte service (even een korte break… en bij terugkomst was alles weer op orde en aangevuld, schone kopjes, koffie, koekjes, etc..)
Het verblijf op het water en de beleving van zo nu en dan een golfslag en wat deining maakt het een aangename en verassende locatie.
Lunch was dito prima verzorgd. Het heeft ons aan niets ontbroken de hele dag. En we hadden natuurlijk vreselijk veel geluk met een heerlijke zonnige dag.
Tot slot zijn we als afdeling en collega’s met een duidelijke bagage weer van boord gestapt.

Roel Claase / ABN AMRO
Logo ING voor website GeWoonboot

Het was een top dag!

Waarbij alles weer tot in de puntjes verzorgd was door jullie!

Allette Broex / ING
vergaderen amsterdam positieve review geWoonboot port of amsterdam havenbedrijf amsterdam

Het contact met de medewerkers is steeds uitstekend geweest.

Een prachtige locatie met geweldig uitzicht. Aan alles was gedacht, er waren zelfs pilletjes en armbandjes aanwezig voor de mogelijke zeezieken onder ons.

Manon Spijker / Port of Amsterdam

In de afgelopen jaren diverse keren hier gewerkt en telkens blij met mijn keuze voor de locatie:

sfeer, schaalgrootte, bereikbaarheid, service… Alles klopt. Ik noem dat “kwaliteit die kan”: een niveau van kwaliteit die ik als klant niet direct verwacht, maar wel waardeer.

Edward Kalisvaart / Ollin Communicatie

Het ‘huiskamergevoel’ en daglicht gaf een energiek gevoel gedurende de dag.

Heel erg bedankt voor alle goede service! De ruimte en opzet van de geWoonboot was voor onze bijeenkomst erg geschikt en inspirerend.

Mike Poelman / Category Support Food BP Europa SE, BP Nederland
Logo GGD Amsterdam

In een woord geweldig!

Helemaal weg en toch midden in Amsterdam. De omgeving, de boot, de sfeer en rustige ontvangst, het is een verademing. Jullie zijn perfecte gastvrouwen met een prachtige locatie voor groepen. We voelden ons als groep goed thuis bij jullie.

GGD Amsterdam
gemeente amsterdam review gewoonboot vergaderlocatie amsterdam noord ndsm werf

De locatie was gewoon in één woord fantastisch
De boot biedt nieuwe inspiratie en creativiteit. Met het zonnetje erbij bood het een hele aangename en productieve dag. De begeleiding en de catering waren uitstekend verzorgd. Vanwege de grote nu en dan een beetje krap en schuiven met de stoelen, maar dat gaf geen problemen. Al met al een leuke dag.

Gemeente Amsterdam
albert heijn review gewoonboot vergaderlocatie amsterdam noord

Goede locatie voor veel inspiratie

Iedereen was razend enthousiast was over het verblijf op jullie GeWoonboot. De ontvangst en verzorging gedurende de dag was fantastisch, “Service” zoals wij dat bij Albert Heijn willen uitdragen. Ook het vaartochtje met lunch werd als super leuk ervaren.
Ik heb geen negatieve reacties gehoord.
Heel hartelijk bedankt voor jullie goede zorgen.

Lidy de Boer / Albertheijn
Figopet klant van GeWoonboot vergaderlocatie Amsterdam

Bedankt!!

Het MT was weer erg blij met jullie locatie.
We komen zeker terug 🙂

Nicky Petry / Figopet

Training op een rustgevende locatie

Onze driedaagse training op de geWoonboot was super. Niet alleen de rustgevende omgeving maar ook de zorg van het team. Geen vraag was te gek en men hielp ons waar nodig. Het prettige aan de geWoonboot is dat je in alle rust traint/vergaderd en de rest rustig geregeld wordt zodat je nergens over hoeft na te denken. De lunch was gevarieerd, biologisch en met heerlijke vegetarische opties.
Verder is de wijze waarop de geWoonboot is opgezet werkelijk uniek te noemen. Van het gebruik van regenwater om het toilet mee door te spoelen tot aan de wijze van verwarming door water uit ’t IJ.
Bedankt Team geWoonboot!

Juriaan van Beelen / Nettl NL

Zeer goed verzorgd!

Ondanks het regenachtige weer en onze planning die anders is gelopen.. “het was fantastisch!” “Zeer goed verzorgd!

Harly Lopez / De Volksbank

Prachtige locatie en leuk om het verhaal van de geWoonboot te horen.

Zeer goed geholpen door het hele team van Joan, in de voorbereiding voor de vergaderdag. Alles was tot in de puntjes verzorgd en we werden welkom geheten met een heerlijke lunch. Aanrader!

Clarice vd Berg / Furnify
bevrijdingsfestival vergadering geWoonboot amsterdam, vergaderlocatie, vergaderen amsterdam

Inspirerend!

Wij kwamen met 30 mensen 24 uur bijeen op de geWoonboot, voor een jaarlijkse ‘heidagensessie’ met mensen uit het hele land. De locatie, de sfeer en het uitzicht zorgden voor een opperbeste stemming en een zeer productieve bijeenkomst. Wel handig om zeebenen te hebben: een aantal mensen werd af en toe wat misselijk van de onverwachte deining.

Claartje Nicolas / Bevrijdingsfestivals

“Bedankt voor de ontzettend fijne middag. We hebben veel complimenten gekregen over de gekozen locatie en de goed verzorgde middag.”

Kay Wiggers / JEROME BlueDesk
logo triodos bank gewoonboot vergadering vergaderlocatie

Wat een gedrevenheid en passie!

Wij waren met een groep collega’s op “bezoek” op de NDSM werf: geWoonboot/ Kunststad/ Pllek….. We waren allemaal onder de indruk: niet alleen door de locatie, maar vooral door het idealisme, de gedrevenheid en passie van allen die zich, ieder op haar/zijn eigen wijze, daar inzetten om er een mooie, sociale en duurzame plek van te maken.

Adriana Hector / Triodos bank
ASN Bank vergadert op de duurzame geWoonboot

Bijzondere locatie!

Nog bedankt voor de gastvrijheid, het was voor ons een geslaagd evenement op een bijzondere locatie.

Martine Veenhuis / Assistent DBO, ASN Bank

Ik wil niets anders meer.

Fantastische locatie voor elk type bijeenkomst. Unieke locatie, zeer goed verzorgd. Zeer succesvolle bijeenkomst gehad en inmiddels vaste klant van de geWoonboot. Ik wil niks anders meer.

David Schrager / Eigenaar, Adjacent
Wereld natuur fonds vergadering gewoonboot, vergaderlocatie amsterdam, vergaderen

Fijne locatie voor een workshop.

Workshop met 22 personen op inspirerende locatie! Heerlijke koffie en lunch, goeie borrelhappen en zeer attente en meedenkende bediening. Groepswerk was makkelijk te doen. Locatie met prachtig uitzicht. Ook inspirerende omgeving. Kom graag nog een keer terug!

Emilie Reuchlin / Wereld Natuur Fonds
logo EMHA

Super locatie en hele fijne, gastvrije mensen. Een aanrader om eens buiten de deur te vergaderen, zonder gestoord te worden.

Marco van 't Geloof / EMHA

Van harte aan te bevelen

De GeWoonboot wordt beheerd door een bijzonder vriendelijk en flexibel team. De service was uitstekend, alles was mogelijk en aan te passen. het eten was heerlijk, ook met de dieetwensen is goed rekening gehouden. Er is inderdaad een lichte deining op de boot, maar ook daar is voor een remedie gezorgd. Het ecologische en biologische thema is goed doorgevoerd. Ik kan me voorstellen dat het in de lente en zomer en mooie ontsnapping is aan de drukte en geroezemoes van de stad. Van harte aan te bevelen!

Leonieke Slotboom / Danone

Wij kwamen geïnspireerd terug op kantoor!

Wij waren op zoek naar een duurzame en betaalbare vergaderlocatie die past bij het karakter van onze organisatie. De geWoonboot heeft een geavanceerd hergebruik systeem, en weet dit uitstekend te combineren met goede faciliteiten, gastvrij ontvangst, dienstverlening en heerlijke catering. Dit gecombineerd met een toplocatie aan het water kunnen wij het aan een ieder aanbevelen. Wij kwamen geïnspireerd terug op kantoor!

Noelle Greco / Head of HR , Greenpeace International
mastervolt vergadering geWoonboot, vergaderlocatie amsterdam

Uitstekende locatie en verzorging

De communicatie met Gewoonboot is vriendelijk en helder. De sfeer op de boot is ontspannen, de boot is verzorgd, prima eten en drinken. Bediening is prettig en onzichtbaar aanwezig. We zouden zo weer boeken. Ons team had een fijne dag.

Olga Horstman / Mastervolt BV