Reviews geWoonboot

Benieuwd naar de verhalen van anderen? Of schrijf zelf een review! Op deze pagina lees je hoe onze gasten hun verblijf hebben ervaren.
Veel bedrijven gingen je al voor, want vergaderen op de geWoonboot is een unieke belevenis. Je bevindt je midden tussen de elementen.
Je drijft! In samenwerking met MeetingReview.

Klik hier en laat zelf een review achter

We kijken met veel plezier terug op onze kantoordag die we op de geWoonboot hebben gehouden. Het is een fijne ruimte en heel mooi gelegen. Alle voorzieningen waren perfect geregeld en de lunch was heerlijk.

Onno Bijker

Everaert Advocaten Immigration Lawyers

Op een toplocatie in Amsterdam Noord hebben wij met ons team een inspirerende dag gehad. We zijn de hele dag goed verzorgd geweest. Fijn dat het milieubewust zijn zo verweven is met deze locatie.

Cynthia van Heek - Kembel

GGD Amsterdam

Prachtige locatie en leuk om het verhaal van de geWoonboot te horen.
Zeer goed geholpen door het hele team van Joan, in de voorbereiding voor de vergaderdag. Alles was tot in de puntjes verzorgd en we werden welkom geheten met een heerlijke lunch. Aanrader!

Clarice vd Berg

Furnify

Inspirerend! 
Wij kwamen met 30 mensen 24 uur bijeen op de geWoonboot, voor een jaarlijkse ‘heidagensessie’ met mensen uit het hele land. De locatie, de sfeer en het uitzicht zorgden voor een opperbeste stemming en een zeer productieve bijeenkomst. Wel handig om zeebenen te hebben: een aantal mensen werd af en toe wat misselijk van de onverwachte deining.

Claartje Nicolas

Bevrijdingsfestivals

Een onvergetelijke ervaring voor het team!
Hartelijk dank voor de succesvolle dag die wij vandaag bij jullie hebben gehad. Een goede en onvergetelijke ervaring voor het team! En extra leuk om dit te doen op een boot die geheel zelfvoorzienend en duurzaam is. Bedankt daarvoor. !

Frits Coremans

Procurement Director Packaging, Unilever

Bijzondere locatie!
Nog bedankt voor de gastvrijheid, het was voor ons een geslaagd evenement op een bijzondere locatie.

 
Martine Veenhuis

Assistent DBO, ASN Bank

Echt een aanrader! Een prachtige, inspirerende locatie. Heel vriendelijk personeel, goede service en een heerlijke lunch. Echt een aanrader!

Marijke Linnartz

Gemeente Amsterdam

Wat een top locatie!
Gisteren bijzondere sessie gehad op de geWoonboot. Wat een top locatie! En vriendelijke bemanning/bevrouwing

Green Bridges

I highly recommend the geWoonboot

The GeWoonboot is one of the best places in Amsterdam to host a work session or small meeting. The atmosphere is always great and relaxing, and the panoramic views of the IJ river always give peace of mind that helps everyone focus on the conversation at hand.

Eva M. Gladek

Founder and CEO, Metabolic

Het ‘huiskamergevoel’ en daglicht gaf een energiek gevoel gedurende de dag

Heel erg bedankt voor alle goede service! De ruimte en opzet van de geWoonboot was voor onze bijeenkomst erg geschikt en inspirerend.

Mike Poelman

Category Support Food BP Europa SE, BP Nederland

In een woord geweldig!

Helemaal weg en toch midden in Amsterdam. De omgeving, de boot, de sfeer en rustige ontvangst, het is een verademing. Jullie zijn perfecte gastvrouwen met een prachtige locatie voor groepen. We voelden ons als groep goed thuis bij jullie.

GGD AMSTERDAM

Dank voor deze mooie dag

het was ongedwongen en een super locatie!

Carlijn Revermann

Robeco

De locatie was gewoon in één woord fantastisch

De boot biedt nieuwe inspiratie en creativiteit. Met het zonnetje erbij bood het een hele aangename en productieve dag. De begeleiding en de catering waren uitstekend verzorgd. Vanwege de grote nu en dan een beetje krap en schuiven met de stoelen, maar dat gaf geen problemen. Al met al een leuke dag.

Stedelijk Bureau Social Return, Gemeente Amsterdam

Grandioos!

Ja we hebben op een mooie locatie kunnen vergaderen! We werden af en toe wel wat dizzy van de schommelingen als we in de hekgolf van een schip zaten, maar de verzorging was grandioos!
Een 8!!

Ans Hendriks

Brede school Bornholm

Geweldig leuke locatie

Wat een geweldig leuke locatie met een warme gastvrijheid. Het eten en drinken was goed verzorgd. We hebben een waardevolle dag gehad met het gehele team.

Lonneke van der Heijden - van Erp

Pontoon

Het is zeer goed bevallen!

Mooie locatie en zeer goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Het is zeer goed bevallen!

Kjeld van de Hoef

Global Key Account Manager, DSM

Wij komen zeker weer terug!

Tweede keer bij de geWoonboot!
Wij zijn voor de 2de keer bij de geWoonboot geweest. Nogmaals voor de rondleiding op de NDSM werf en een workshop van Eibert. Ook dit keer weer een groot success. Dus wij komen zeker weer terug! Dankjewel 🙂

Robin Beekman

BlueCielo ECM Solutions B.V.

Ik heb heel positieve reacties ontvangen!

Ik was er zelf niet bij maar men vond het een heel prettige locatie en het eten was prima!

Elendil Cahuzak

Managementassistent Divisie Havenmeester, Port of Amsterdam

Wat een leuke locatie!

Alles is naar wens geweest vorige week, wat een leuke locatie!

Martine van Kalkeren

Directie assistent, Able

Een mooie locatie IN de stad waar je het gevoel hebt UIT de stad te zijn

De geWoonboot was voor onze teammeeting de perfecte plek. Hoewel er veel heftige zaken zijn besproken is door het vrije uitzicht over het water en de lichte deining niemand gestresst vertrokken. Joan en Jan zijn gastvrij zonder opdringerig te zijn en hebben ons goed voorzien van een lekkere hap & drank. Je wordt getriggerd zélf out-of-the-box te denken. Een aanrader!

Anouk Brüning

Assistent Algemeen Directeur, MC Theater

Workshop/Coaching sessie

De GeWoonboot wordt beheerd door een bijzonder vriendelijk en flexibel team. De service was uitstekend, alles was mogelijk en aan te passen. het eten was heerlijk, ook met de dieetwensen is goed rekening gehouden. Er is inderdaad een lichte deining op de boot, maar ook daar is voor een remedie gezorgd. Het ecologische en biologische thema is goed doorgevoerd. Ik kan me voorstellen dat het in de lente en zomer en mooie ontsnapping is aan de drukte en geroezemoes van de stad. Van harte aan te bevelen!

Leonieke Slotboom

Danone

Wat een heerlijke locatie

Wij vonden het erg leuk bij jullie! Ontzettend vriendelijke ontvangst en een kleine uitleg over de boot waren een goeie start van onze twee cursusdagen. We zijn deze dagen heel goed verzorgd met heerlijke versnaperingen, vers fruit en de diverse drankjes.

Monique van der Toom

Beam Systems B.V.

De geWoonboot is fantastisch voor ONgeWone ontmoetingen

Anne Marie Hoogland

Directeur, Stichting NDSM-werf

Leuke ervaring voor de gasten die nog nooit op een woonboot zijn geweest

Het programma en het diner zijn ons goed bevallen. Ook vonden wij de locatie geWoonboot erg leuk. Mooi en ruim opgezet voor een klein gezelschap en uiteraard een leuke ervaring voor de gasten die nog nooit op een woonboot zijn geweest.

Astrid Hinchcliffe

Forbo Flooring

Prima locatie

Hartelijk dank voor jullie gastvrijheid en hulp, wij zijn tevreden en vonden de locatie prima

Ed Martijn

Eigenaar, E&Mdis

Echt Top!!

Prachtige locatie, hele vriendelijke en servicegerichte mensen en heerlijke lunch, hapjes en taartjes. Echt top!!

Marja Portengen

Arkin

Helemaal enthousiast!

We waren vol lof over jullie!! Helemaal enthousiast!

Marietta Sluijter

Rohnisch

Van harte aan te bevelen

De GeWoonboot wordt beheerd door een bijzonder vriendelijk en flexibel team. De service was uitstekend, alles was mogelijk en aan te passen. het eten was heerlijk, ook met de dieetwensen is goed rekening gehouden. Er is inderdaad een lichte deining op de boot, maar ook daar is voor een remedie gezorgd. Het ecologische en biologische thema is goed doorgevoerd. Ik kan me voorstellen dat het in de lente en zomer en mooie ontsnapping is aan de drukte en geroezemoes van de stad. Van harte aan te bevelen!

Leonieke Slotboom

Danone

Volgend jaar weer!

Geweldige locatie en geweldige service. Je wordt in alles ontzorgt. Zeker aan te bevelen. Ook de cateraar waar ze mee werken. We hebben heerlijk gegeten. Volgend jaar weer.

Katja Pistauer

Duurzaamheid.nl

Super fijne locatie en super goede service!

We zijn lang bezig geweest een goede locatie voor onze filmpjes te zoeken en het contact met de GeWoonboot was meteen al erg prettig. Er werd met ons meegedacht en dat was heel fijn.
De filmdag zelf is ook super goed verlopen. Het is prettig dat er parkeergelegenheid is, de locatie is prachtig en de service op de GeWoonboot was goed. We hebben genoten van de heerlijke koffie, thee, tomatensoep en het schitterende uitzicht!

Betty Hidskes

BabyBytes

We komen graag een keer terug.

Wij hebben een prettige dag gehad. Alles was zeer naar wens (locatie, lunch, catering, uitstraling, verzorging).
We komen graag een keer terug.

Miranca Wielakker

Viacom

Lekker flexibel!

Alles stond klaar toen we kwamen, de catering was zoals beloofd uitstekend, fair trade en biologisch, de omgeving en de boot inspirerend en Joan top om mee te overleggen en lekker flexibel.

Jan Hoek

Water Natuurlijk

Locatie is fantastisch mooi en de het eten ontzettend goed!

Afgelopen week hebben wij onze quarterly management meeting op de geWoonboot gehouden.
Dag 1 hebben wij de volledige dag vergadering gehouden tot 18.00, vervolgens met de boot een tour over de Amsterdamse grachten gedaan en na 1.5 uur weer terug naar de geWoonboot voor een private dinner met het team op de geWoonboot zelf! Locatie is fantastisch mooi en de het eten ontzettend goed!
Dag 2 hebben wij een halve dag vergaderd. Vervolgens een rondleiding over de NDSM werf en na afloop een workshop gedaan. Kortom, twee zeer geslaagde dagen! Zeker een aanrader! Het team van de geWoonboot is erg vriendelijk en behulpzaam. Wij gaan zeker nog een keer terug komen! Bedankt!

Robin Beekman

BlueCielo ECM Solutions B.V.

‘Cosy’ op een professionele manier

Enthousiast over de geWoonboot: een bijzondere plek op een inspirerende ongewone locatie, goede sfeer, hartelijke ontvangst, heerlijke koffie, thee en lunch en een prachtig uitzicht. Veel dank!

Karin Bos

Office manager, AAC Capital Benelux

Positief: Kwaliteit, Professionaliteit, Re – sponsiviteit, Waarde

Super locatie met een mooi duurzaam verhaal. Ontvangst en contact met Joan prettig en professioneel. Alles uitstekend verzorgd, lekkere lunch, goede covid-maatregelen. Parkeren mogelijk vlak voor de locatie en voldoende horeca in omgeving aanwezig om eventueel na de bijeenkomst nog iets leuks te doen. Aanrader! En ja, je zit op een woonboot, dus die beweegt soms, was voor ons geen probleem.

Charel van Dam

NBTC- Holland Marketing

Het uitzicht over het water geeft veel energie.

Voor een intercompany presentatie hadden we een perfecte locatie nodig. Vanaf het moment van boeken was geWoonboot perfect: Heldere en prettige communicatie. De locatie is gewoon heel fijn en goed verzorgd, het uitzicht over het water geeft veel energie. Hosting, eten en drinken was perfect voor elkaar

Anne Sinkeler

Manager New Business, Ahold Delhaize

We will come back!

Top location – the boat as such and the location (closeness top Hotel, other lunch and dinner places) – – and also great service – everything was possible what we wished! We will come back!

Susanne Mundle

Interface

 

Joyce Brouwer

Vrije Universiteit

Kay Wiggers

JEROME BlueDesk

Het was een top dag! Waarbij alles weer tot in de puntjes verzorgd was door jullie!
Allette Broex

ING

Het contact met de medewerkers is steeds uitstekend geweest. Een prachtige locatie met geweldig uitzicht. Aan alles was gedacht, er waren zelfs pilletjes en armbandjes aanwezig voor de mogelijke zeezieken onder ons.

Manon Spijker

Port of Amsterdam

Unieke locatie op het water, mooie lichte vergaderruimte, alle faciliteiten die je nodig hebt. Service van de medewerkers voor, tijdens en na onze tweedaagse waren erg service gericht. Complimenten aan Joan en haar team!

Simone Okhuijsen

Mercedes-Benz Nederland

Fijne locatie voor een workshop
Workshop met 22 personen op inspirerende locatie! Heerlijke koffie en lunch, goeie borrelhappen en zeer attente en meedenkende bediening. Groepswerk was makkelijk te doen. Locatie met prachtig uitzicht. Ook inspirerende omgeving. Kom graag nog een keer terug!

Emilie Reuchlin

Wereld Natuur Fonds

Uitstekende locatie en verzorging
De communicatie met Gewoonboot is vriendelijk en helder. De sfeer op de boot is ontspannen, de boot is verzorgd, prima eten en drinken. Bediening is prettig en onzichtbaar aanwezig. We zouden zo weer boeken. Ons team had een fijne dag.

Olga Horstman

Mastervolt BV

Training op een rustgevende locatie
Onze driedaagse training op de geWoonboot was super. Niet alleen de rustgevende omgeving maar ook de zorg van het team. Geen vraag was te gek en men hielp ons waar nodig. Het prettige aan de geWoonboot is dat je in alle rust traint/vergaderd en de rest rustig geregeld wordt zodat je nergens over hoeft na te denken. De lunch was gevarieerd, biologisch en met heerlijke vegetarische opties.

Verder is de wijze waarop de geWoonboot is opgezet werkelijk uniek te noemen. Van het gebruik van regenwater om het toilet mee door te spoelen tot aan de wijze van verwarming door water uit ’t IJ.

Bedankt Team geWoonboot!

Juriaan van Beelen

Nettl NL

Heerlijke plek!

Wat was het een heerlijke plek om te vergaderen, zeker de rust die er heerst.
Iedereen was erg enthousiast, hartelijk dank voor de goede zorgen!

Jolanda Magilse

Camping Zeeburg

KNVB op het water

Een speciale plek voor een nieuw team. Dit was een kick-off sessie die erg succesvol was. Even uit onze comfortzone van het land naar water. Dank jullie wel Joan en Rebecca voor ons zo “thuis” laten komen op de Gewoonboot.

Hyke Zoon

KNVB Academie

Mooie bijzondere locatie met super verzorging!

Bijzondere locatie, makkelijk bereikbaar, in de stad maar toch in de natuur op het water. Ontvangst heel goed, koffie/thee, lunch super goed verzorgd en veel extraatjes. Zoals de koekjes van Iambe! Erg lekker en ontzettend leuk dat ze door mensen met een verstandelijke handicap in de bio bakkerij zijn gemaakt. Fijn dat alles goed is verzorgd met goede service. De personen die vergaderen hoeven zelf nergens aan te denken! Deze locatie houden we zeker in gedachten voor een volgende keer!

Sharon Pas

Directiesecretaresse, NH | AT5

Een aanrader om heen te gaan!

Ons team heeft een geslaagde off site gehad op een zeer inspirerende locatie! De geWoonboot is alles behalve gewoon en kent een prachtig uitzicht over het IJ. Wij hadden een middag programma gepland en hebben genoten van de goed verzorgde lunch door het aardige personeel van de geWoonboot.

Facility Management, ABN AMRO

Goede meeting op een super locatie!

Barbara

Mojo Concerts

Op deze plek is het mogelijk alle creativiteit uit mensen te halen!

Prachtige ligging, tussen de elementen, duurzaam, biologisch eten, de fijne ‘geWoonboot’ eigenaren en medewerkers en het prachtige uitzicht over het IJ, dat is wat de ‘geWoonboot’ is. Wat een fantastische vergaderlocatie, precies wat ik zocht om samen met mijn team een inspirerende dag te hebben.

Harold Lamme

Hoofd Projectbureau , Science Center NEMO

“Service 9+”

Ik wil even laten weten dat iedereen razend enthousiast was over het verblijf op jullie GeWoonboot.

De ontvangst en verzorging gedurende dag was fantastisch, “Service 9+” zoals wij dat bij Albert Heijn willen uitdragen. Ook het vaartochtje met lunch werd als super leuk ervaren.
Ik heb geen negatieve reacties gehoord.

Het verblijf op jullie locatie heeft absoluut bijgedragen tot een enorm goede “24-uurse” voor deze groep.

Heel hartelijk bedankt voor jullie goede zorgen, ik zal jullie locatie op de lijst met aanbevolen locaties plaatsen.

Lidy de Boer

Albert Heijn

Bijzondere locatie, heerlijk plekje

Pareltje op de NDSM werf. Fijn contact met de eigenaar. Rustige locatie. Prima voor een inspirerende workshopsessie.

Danny van Munster

NS Stations

Een van de beste locaties van Amsterdam

Een fantastisch uitzicht over het IJ in combinatie met een professionele en prettige service maakt dit voor mij een van de beste locaties van Amsterdam!

Joost de Leij

Limelights BV

Mooi, fris, licht en op een bijzondere plek!

Dank voor alle goede zorgen gisteren. Het kwam er niet meer van om voordat we op de fiets sprongen, jullie nog even gedag te zeggen en te bedanken. Vandaar maar even per mail…. Wat hebben jullie een bijzondere locatie. Mooi, fris, licht en op een bijzondere plek. Erg leuk. De ruimte van de kleine kamer viel mij erg mee en de tafels waren prima zo. Ook over de catering was iedereen erg te spreken… van al het lekkers wat er stond, hebben we genoten. We komen graag nog eens terug en ik zal jullie bijzondere locatie ook zeker aanbevelen bij anderen!

Lilian Arissen

Team & Office Assistant, GOODLIFE FERTILITY BV

Voor herhaling vatbaar

Ik geef ons verblijf op de geWoonboot een 9.. prima omgeving, alle benodigdheden voorhanden, persoonlijke benadering, fantastisch uitzicht.. Zeker voor herhaling vatbaar.

Berend-Jan Rietveld

Schiphol Group

Highly recommended

One of the finest meeting places in Amsterdam.

Albert Boswijk

Founder & Managing Director, European Centre for the Experience and Transformation Economy

We hebben genoten.

Nogmaals dank voor de prima ontvangst, meer dan goede verzorging en de prachtige locatie. We hebben genoten,

Cees de Groot

SmurfitKappa

Aanrader!

Zowel de locatie zelf als de omgeving zijn uitstekend geschikt voor een creatieve brainstorm of een strategische sessie. Uitstekende gastvrouwen, flexibele catering en boeking en prima prijs. Kortom, aanrader!

Jasper Teijsse

Head of PR, Marktplaats an eBay company

Prachtig uitzicht!

Hele fijne locatie om te vergaderen, je hebt echt het gevoel alsof je even uit Amsterdam bent door het prachtige uitzicht. Catering ook goed geregeld!

Ramona Tency, Changing Life

Het was echt super!

Geweldige service, zeer goede kwaliteit van alles. Ze willen er zeker nog een keer terug.

Gwen Robers

Senior Project Leader, BCD Travel namens Nuon

Bijzonder aangenaam

GewoonBoot ligt bij ons aan de overkant van het IJ. Leuke korte overtocht en aan het einde weer terug met klassieke sloep. Ruimte en verzorging helemaal op maat en aangenaam. Aardig, behulpzaam en voorkomend. Catering met lunch, drankjes en kleine borrel in de staart ook allemaal precies goed.

Michiel van Oerle

Desk.nl

Inspirerend

Leuke mensen met passie voor de locatie, werk aanstekelijk. Inspirerende plek, goed voor vibe in meetings.

Liselotte Slagman

Dutch

Hele bijzonder locatie voor een vergadering!

Namens de gehele vakgroep (en de nieuwe leden) nogmaals bedankt voor jullie meer dan uitstekende verzorging. Ze waren het er allemaal mee eens dat het een hele bijzonder locatie was voor een vergadering.

Hans Willemsen

AWN

Uitstekende en inspirerende vergaderlocatie

Brainstormmiddag gehad met medisch specialisten maatschap, gewend aan vergaderen op toplokaties. Uitstekende en inspirerende vergaderlokatie op verrassende lokatie; de verzorging is meer dan goed, vlotte service en hulp ter plekke aanwezig, zeer vriendelijke ontvangst, alles is aanwezig of is mogelijk. Prima eetgelegenheid in de directe omgeving.

Marcel Weijmer

Sint Lucas Andreas Ziekenhuis

Ontzettend prachtig, een ONgeWoonboot

Wat een prettige sfeer, wat mooi uitgevoerd en wat heerlijk al dat water om je heen. Iedereen heeft het ook goed kunnen vinden. Het eten was ook prima en een plezierige ondersteuning van de gastvrouw niet te vergeten!

Fernanda Rousel

Management assistent , Kenniscentrum Kinder- en Jeugdpsychiatrie

Bedankt voor de prima service

Ik heb teruggekoppeld gekregen dat alle deelnemers zowel de ruimte, als de plek, als de catering en de service als goed hebben ervaren.

We houden jullie zeker in portefeuille voor een volgende keer. Dat het 30 graden was en dus erg warm… tja, gelukkig bracht het idee op het water te zitten, wat verkoeling.

Marja Baard

Ymere

Goede locatie voor veel inspiratie

Iedereen was razend enthousiast was over het verblijf op jullie GeWoonboot. De ontvangst en verzorging gedurende de dag was fantastisch, “Service” zoals wij dat bij Albert Heijn willen uitdragen. Ook het vaartochtje met lunch werd als super leuk ervaren.
Ik heb geen negatieve reacties gehoord.
Heel hartelijk bedankt voor jullie goede zorgen.

Lidy de Boer

Albert Heijn

We komen zeker nog een keer terug!

Wat een perfecte dag hebben we met Jobsrepublic bij jullie gehad. Thnx! Dank voor de goede service gisteren.

Eric van Bourgonje

Jobsrepublic

Alleen maar positieve reacties.

Nogmaals bedankt voor deze goed verzorgde avond. Helemaal top. Van de genodigden ook alleen maar positieve reacties vernomen. Kortom, de inspirerende omgeving en het heerlijke eten hebben een groot aandeel gehad in het succes van de avond.

Alexander Oudendijk

Hoofd Juridische Zaken, Gemeente Amstelveen

Ze vonden de locatie geweldig.

Ik heb hele leuke reacties van iedereen gekregen, het was echt een succes. Ze vonden de locatie geweldig. Nog bedankt!

Claudia Smaling

Amsta

Absoluut een aanrader!

Top locatie met uitstekende verzorging. Ontvangst en contact met Joan heel prettig. Parkeren vlakbij locatie, erg fijn. Absoluut een aanrader!

Michelle Trumpie

Swissport

Zeer goed verzorgd!

Ondanks het regenachtige weer en onze planning die anders is gelopen.. “het was fantastisch!” “Zeer goed verzorgd!

Harly Lopez

De Volksbank

Niet over twijfelen, gewoon boeken!

Ongekend goed. Op alle fronten. 

Babette Leertouwer

Business Developer | (Team) coach | Ontwikkelaar, Leertouwer Van Dijck & U

Aangename en verassende locatie

Omgeving, ambiance- prima in orde, lekker weg uit een “normale’ kantooromgeving. ontvangst en faciliteiten – prima in orde, charmante gastvrouw en zeer alerte service (even een korte break… en bij terugkomst was alles weer op orde en aangevuld, schone kopjes, koffie, koekjes, etc..)

Het verblijf op het water en de beleving van zo nu en dan een golfslag en wat deining maakt het een aangename en verassende locatie.

Lunch was dito prima verzorgd. Het heeft ons aan niets ontbroken de hele dag. En we hadden natuurlijk vreselijk veel geluk met een heerlijke zonnige dag.

Tot slot zijn we als afdeling en collega’s met een duidelijke bagage weer van boord gestapt.

Roel Claase

ABN AMRO

Wij hadden 4 juni een middag in de Theo Fransmankamer. Het was een prachtige zonnige dag, waardoor de plek op het water nog beter tot zijn recht kwam. We hebben genoten van de lichte, rustige ruimte, de goede verzorging en het zo goed bij ons (als zonnepanelen installateurs) passende verhaal van de geWoonboot. De anti-zeeziekte pillen waren wel hard nodig, door het klotsen op de hekgolven van voorbijvarende schepen. Daar had ik van tevoren geen seconde aan gedacht. Dank voor de heerlijke middag, we maken graag snel weer gebruik van jullie diensten!

Liz ter Reehorst

De Zoncorporatie

Ik wil niets anders meer

Fantastische locatie voor elk type bijeenkomst. Unieke locatie, zeer goed verzorgd. Zeer succesvolle bijeenkomst gehad en inmiddels vaste klant van de geWoonboot. Ik wil niks anders meer.

David Schrager

Eigenaar, Adjacent

In de afgelopen jaren diverse keren hier gewerkt en telkens blij met mijn keuze voor de locatie: sfeer, schaalgrootte, bereikbaarheid, service… Alles klopt. Ik noem dat “kwaliteit die kan”: een niveau van kwaliteit die ik als klant niet direct verwacht, maar wel waardeer.

Edward Kalisvaart

Ollin Communicatie

We hebben een heerlijke vergadering gehad op een mooie plek. De ruimte was ruim en licht en van alle gemakken voorzien. Leuk om in Amsterdam te zijn en toch het gevoel te hebben buiten te zijn. De dames van de geWoonboot waren zeer vriendelijk en we hebben heerlijk geluncht. Kortom: een hele fijne plek om te vergaderen!

Eva van Groenigen

Ymere

Wat een gedrevenheid en passie!
Wij waren met een groep collega’s op “bezoek” op de NDSM werf: geWoonboot/ Kunststad/ Pllek….. We waren allemaal onder de indruk: niet alleen door de locatie, maar vooral door het idealisme, de gedrevenheid en passie van allen die zich, ieder op haar/zijn eigen wijze, daar inzetten om er een mooie, sociale en duurzame plek van te maken.

Adriana Hector

Triodos Bank

Super locatie en hele fijne, gastvrije mensen. Een aanrader om eens buiten de deur te vergaderen, zonder gestoord te worden.

Marco van 't Geloof

EMHA

Een aanrader voor elk team dat zoekt naar een inspirerende (vergader)locatie. We hebben een halve dag op de geWoonboot mogen vertoeven voor een off-site. Op het water en van alle gemakken voorzien. Eenvoudig bereikbaar. In Amsterdam maar toch even helemaal weg.

Stevan Zmiric

BUX

Fijne teammiddag gehad op een (on)gewoon leuke locatie op de geWoonboot. Prima service, mooie lichte ruimte met alle voorzieningen en goed bereikbaar per auto en OV.

Charlotte Horn

Waternet

Een heel fijne locatie waar je weg uit te drukte prettig en productief kunt vergaderen. Heel prettig contact vooraf en super service gedurende de sessie. Aanrader!

Cas Bijlholt

iChoosr

12 januari ons 25-jarig bestaan gevierd met een aantal van onze freelancers. Na een hele leuke rondleiding over de werf, ontvangen op de Gewoonboot door Joan, in een leuk ingerichte zaal met heerlijke hapjes en drankjes. De aanwezigen waren onder de indruk van de locatie en de werf en hebben genoten.

Anneriek Verhoef

Vi.a.Vi Office Management

De locatie was echt perfect.
Super mooi uitzicht. En het past heel goed bij de visie van Arla.
Ook waren de recepten van de kok heel lekker. Fijn geregeld vanuit de GeWoonboot dat ze een derde partij konden regelen om aan onze wensen te voldoen. Bedankt 🙂

Arla

Vergaderen in stijl!
Vorige week met ons team vergaderd op de geWoonboot. En aanrader als je iets anders zoekt dan de standaard vergaderlocatie. De plek en het uitzicht waren echt geweldig en vergaderen op een boot is een leuke en aparte ervaring. Alles top verzorgd.

Aanrader!

Jeroen Proemstra

HILTI Nederland B.V.

Heel goede sfeer bij de Gewoonboot!
Echt fantastische service, heel gemoedelijk, goede lichte ruimte!

Jeannette Marchand

Heineken

TopNanny op de boot! Wij hadden het geluk dat het op de dag van onze nanny workshop een prachtig zonnige dag was, dat maakte onze ervaring op de geWoonboot nog fijner! Geweldige locatie, super verzorgde lunch, alles was uitstekend verzorgd. Zeker voor herhaling vatbaar.

Cindy Schuurink

TopNanny BV

Schitterend!
De Gewoonboot is een erg originele en aangename locatie! De service was zeer professioneel en alles was tot in de puntjes verzorgd. Zeker aan te raden!

Liana Picard

Nu Skin

Sustainable, beautiful, fun!

Dancing Fox had a great day at geWoonboot talking about all the beautiful consequences we’d see in a future free of disposable plastic with the #BreakFreeFromPlastic alliance. It was GREAT to be able to meet aboard a living example of what a world that’s kinder to the Earth might look like. Knowing that our power was from the sun, that our lunch was all vegan, that our heat and cooling were from a deepwater heat exchange, that rainwater and microbes were flushing our cleaned up waste into the organic garden was a great add-on to a great meeting with every convenience we needed from a great big screen and audio arrangement to all the little things that make a meeting work. Including cookies for a good cause! Thank you Joan and Doet so much for a fantastic meeting experience!

Brian Fitzgerald

Dancing Fox B.V

“Buitengewoon fijn @gewoonboot!”

Bedankt voor jullie gastvrijheid en heerlijke catering. Een fijne locatie voor interactieve sessies.

Renate de Visser

HEMA

Wij kwamen geïnspireerd terug op kantoor!

Wij waren op zoek naar een duurzame en betaalbare vergaderlocatie die past bij het karakter van onze organisatie. De geWoonboot heeft een geavanceerd hergebruik systeem, en weet dit uitstekend te combineren met goede faciliteiten, gastvrij ontvangst, dienstverlening en heerlijke catering. Dit gecombineerd met een toplocatie aan het water kunnen wij het aan een ieder aanbevelen. Wij kwamen geïnspireerd terug op kantoor!

Noelle Greco

Head of HR , Greenpeace International

Fantastische plek

en zeker als de zon schijnt is er geen betere plek in Amsterdam te vinden. En het feit dat het 100% energieneutraal is maakt het helemaal af.

Maarten Naaijkens

KPN

Goede locatie,

goed bereikbaar ook met OV, wijds uitzicht, goede koffie en thee, dito broodjes, goede ontvangst voor prima prijs. Kortom een aanrader.
O. Biere

Amsterdam Airport Schiphol

Prachtig zalen en een prachtige plek

We raden iedereen deze locatie aan. Prachtig zalen en een prachtige plek. De gastvrouw Joan zorgt dat het aan niets ontbreekt.

Annemarie en Nathalie Flach - de Beukelaar en Verseput

Sanoma Learning

De mannen vonden het SUPER.

En zeker voor herhaling vatbaar. De vergaderruimte vonden ze erg prettig, zeker met het mooie uitzicht. TOP locatie en alles is goed geregeld!.

Elly Ooms

Management Assistente Sales Director at ilse media B.V., Nu.nl

De geWoonboot zet een nieuwe standaard!

Hartstikke goede dag gehad op een bijzondere locatie. De geWoonboot zet een nieuwe standaard en legt de lat hoog voor zichzelf en daarmee ook voor anderen. Ga hier vooral mee door en ik hoor dat we spoedig weer welkom zijn voor een inspirerende en duurzame sessie!

Jaap de Jong

De Gezonde Stad

In alle opzichten in waar we naar op zoek waren

Vriendelijk, stijlvol, licht met een open sfeer. Het was heerlijk weer waardoor we in de pauzes lekker buiten zaten en al werkend een heerlijke dag hebben gehad met uitzicht op het IJ en de skyline van Amsterdam.

Elzelinde van ‘t Hoff

Communicatieadviseur , Gemeente Amsterdam

Prima “heidag” gehad op het water!

De omgeving helpt om even los te komen van de dagelijkse business. De gehele verzorging is prima met heerlijke broodjes en soep. Het boottochtje over de grachten aan het einde van de middag was een cadeautje.

Petra Overbeek

Executive secretary, Aegon

We vonden het geweldig!

Ik wil jullie op alle fronten een 9 geven, gastvrijheid, catering, ruimte, locatie!

Annemiek Claessens

Shared Services Administrator, The Body Shop

Bijzondere plek met een fantastisch uitzicht

Gewoon boot? Hij ziet er misschien uit als een ‘gewone’ boot, maar schijn bedriegt. Dit is één van de weinige zelfvoorzienende drijvende woningen die ons land rijk is. Een betere locatie voor een informatiedag voor de leden van Schoonschip kun je je niet bedenken.Jan en Joan, dank voor de service en gastvrijheid.

Bart van Selm

Dutch Lotus

Perfecte plek om out of the box te denken!

Een mooie locatie, gastvrije ontvangst! Een wijde blik verruimt het denken. Een perfecte plek om out of the box te denken. Ik zal de GeWoonboot in gedachte houden! Erg bedankt voor de prettige samenwerking en wie weet tot snel.

Marc Londo

ECN

Bedankt voor de geweldige dag!

Lieve mensen van de geWoonboot, we hebben genoten van de warmte, gastvrijheid en het heerlijke eten. Tot snel! PS. Mooie verlichting!

Nick Dessens

Directeur, Klimaatroute

Veel dank voor de warme ontvangst!

We hebben een bijzondere middag op het water gehad. Een warme en originele locatie. Goed gastheerschap en heerlijk eten.

Accenture

Zeker voor herhaling vatbaar

Dank voor de gastvrijheid van deze speciale locatie. Voor herhaling vatbaar, inclusief het heerlijke eten.

Karel Slootman en Pieter Paul Verheggen

Motivaction

Dank voor alle goede zorgen!

Mijn collega’s waren erg enthousiast over de locatie.
Tot een volgende keer.

Anne Vennemann

Lean Consultancy Group

De locatie zorgt voor een open mind

Om een nieuwe methodiek van budgetteren en forecast maken te introduceren, zochten wij een omgeving waarin de belangrijkste medewerkers van ons bedrijf zich vrij konden voelen en niet te snel in vaste denkpatronen terecht zouden komen. Door de geWoonboot als locatie te kiezen is deze doelstelling zeker behaald. De dag van introductie, training en feedback werd als zeer geslaagd ervaren, de hele dag was een prettige ervaring voor alle betrokkenen. De locatie zorgt voor een open mind door de mooie ligging op het IJ en de goede voorzieningen.

René Laan

Business Analyst, Maxxium Nederland

We zijn zeer tevreden over de locatie

Hartelijk dank voor het verzorgen van onze bijeenkomst, we zijn heel tevreden over de locatie, de verzorging en de plezierige contacten.

Elles Engel

HR Manager , Aras Security