Exclusieve Waterlocaties Amsterdam-Noord: geWoonboot, Barones en Het Ruim

Ontdek de exclusieve waterlocaties in Amsterdam-Noord, waaronder de geWoonboot, Barones en Het Ruim. Deze unieke plekken bieden de ideale setting voor inspirerende teamactiviteiten. Reserveer nu en ervaar een onvergetelijke meeting op het water.

Huur deze inspirerende locaties exclusief voor jouw team en beleef unieke activiteiten. Boek nu!

De geWoonboot, de eerste autarkische woonboot die ooit in Nederland is gebouwd, bevindt zich bij de NDSM in het IJ, met een panoramisch uitzicht op het IJ en de schilderachtige skyline van Amsterdam. Het Ruim ligt te midden van de meest duurzame drijvende woonwijk van Europa, terwijl de Barones, een voormalig passagiersschip, een warme en huiselijke sfeer biedt dicht bij Amsterdam Centraal. Huur deze locaties exclusief, jullie team is altijd de enige groep aan boord.

3 inspirerende vergader locaties amsterdam noord exclusieve waterlocaties

Bij het plannen van je vergadering kun je kiezen uit verschillende teamactiviteiten. Maak een boeiende rondleiding over de NDSM-werf, maak een inspirerende fietstocht door Amsterdam-Noord, of verken de steigers van de duurzaamste drijvende woonwijk van Europa. Deze activiteiten zijn ontworpen om je team te inspireren en motiveren, wat zal bijdragen aan optimale prestaties.

Deze waterlocaties zijn niet alleen geschikt voor vergaderingen, maar ook perfect voor teambuilding, offsite, trainingen, workshops of creatieve sessies. Het feit dat je de locaties exclusief huurt, zorgt voor een ongestoorde werkomgeving. Voorzieningen zoals wifi, een beamer en geluidsinstallatie zijn beschikbaar om aan al je zakelijke behoeften te voldoen.

Wat deze locaties nog specialer maakt, is hun duurzaamheid. De geWoonboot is de eerste autarkische woonboot van Nederland, terwijl Het Ruim zich bevindt in de meest duurzame drijvende wijk van Europa. Door voor deze locaties te kiezen, draag je niet alleen bij aan een unieke ervaring op het water, maar ook aan een duurzamere wereld.

Kies voor een exclusieve ervaring op het water en reserveer nu de geWoonboot, Barones of Het Ruim.

Via de “Boek nu” of “Offerte aanvragen” knop op onze website voor een vrijblijvende offerte, of stuur een e-mail naar [email protected]. Maak van je volgende vergadering een onvergetelijk evenement op het water!

3 inspirerende water locaties amsterdam noord