Waarom Vergaderen op de geWoonboot?

Op de geWoonboot ontsnap je letterlijk uit de dagelijkse hectiek naar een magische, inspirerende plek. Gasten zijn verrast en stappen met een positieve verwachting aan boord. Het weidse uitzicht op het dynamische samenspel van water, groen en lucht over het Amsterdamse IJ en de skyline van Amsterdam geeft letterlijk een gevoel van ruimte en rust. Een mooie basis voor een succesvolle bijeenkomst.

Hele geWoonboot voor jullie team

Op de geWoonboot heb je altijd de beschikking over 2 ruimtes, een plenaire vergaderruimte met uitzicht op het IJ en een aparte breakout-kamer voor werksessies tijdens een workshop. We kunnen eenvoudig inspelen op specifieke wensen zodat er effectief en zorgeloos kan worden vergaderd.

Jullie zijn altijd de enige gasten aan boord en je hebt de hele locatie voor jezelf., hoe fijn is dat! 

 

De geWoonboot in Amsterdam Noord

 • Vergaderen met 2-20 personen 
 • Inspirerende locatie en creatieve omgeving
 • Lichte ruimte met uitzicht op het water en de NDSM-werf
 • Duurzame locatie en bedrijfvoering
 • Uitsluitend exclusieve verhuur
 • Schuifpuien naar privé terras aan het IJ met uitzicht op de skyline van Amsterdam-Centrum
 • Altijd 2 ruimtes beschikbaar
 • Parkeren voor de deur a €1,40 per uur
 • In 7 minuten vanaf A10 afrit S118 bij de locatie 
 • Met OV vanaf CS in 12 minuten met gratis veerpont naar NDSM-werf
 • Warm ontvangst van gastvrouw aan boord

Dagdelen

De geWoonboot huur je voor minimaal 8 uur 

2 dagdelen

8.30 uur tot 17:00 uur plus eventueel verlenging voor borrel

13:00 uur tot 21:00 uur voor een meeting met diner

Verlengen?

Na de 2 dagdelen kun je de locatiehuur verlengen per uur.

Korter vergaderen?

Wil je maar een ochtend of middag komen en jullie team bestaat uit maximaal 12 personen? Bekijken dan een onze andere waterlocatie Barones op 7 min. rijden.

Prijzen

Altijd exclusieve verhuur. Je hebt de hele boot voor jezelf met 2 ruimtes, plenaire ruimte, een kleine break-out kamer en privé terrassen met grote schuifpuien. Jullie zijn altijd gegarandeerd de enige gasten aan boord.

2 – 20 personen
hele dag (8 uur)   847,-

Verlengen of vervroegen mogelijk 85,- p.u

Alle genoemde prijzen zijn exclusief 21% btw

Faciliteiten

 • De plenaire ruimte is 47m2 en de breakout kamer is 35m2
 • Wifi, AppleTV, Bluetooth Speaker en adapters voor USB-C, HDMI en VGA
 • flipovers met stiften, post-its, gerecyclede notitieboekjes, pennen, laserpointer
 • Minibar, espressoapparaat, melkschuimer
 • Maxi-bar de hele dag beschikbaar in de ruimte op na-calculatie (fris, bier, wijn)
 • Extra: Samsung LED-TV scherm 55 inch of Beamer, MacBookPro15 inch met LED-TV scherm of Beamer

Catering

Aan boord verzorgen we vanaf ontbijt tot diner en alles ertussen, vraag ons voor de mogelijkheden of bekijk hier  alvast enkele mogelijkheden

Activiteiten en breaks

De dag een extra invulling geven of even een korte break na de lunch? We bieden leuke activiteiten zoals sloopvaren , plastic vissen of werf jutten, een rondleiding, fietstocht op vintage bikes of een grafitty workshop op de muur van de lasloods? Bekijk de lijst met inspirerende activiteiten,  klik hier.

Sloepvaren

Heb je een eigen boot? Het is mogelijkheid om met je eigen boot aan te meren bij de geWoonboot, laat ons even weten wat de lengte is en dan zorgen wij voor een plek.
Geen boot? Huur dan een elektrische sloep 8 meter met of zonder schipper, kijk hier voor meer informatie.

  12-15 personen  (H)eerlijke koffie&thee   Bio catering   Host

  Vrij uitzicht   Flipovers, post-its   Zelfopgewekte, groene energie   Terras aan het water

  WiFi   AV middelen   Bereikbaar met OV   Altijd parkeergelegenheid

Zo werkt de GeWoonboot

Je kunt met ons bellen, mailen of rechtstreeks zelf via de boekingstool een vrijblijvende offerte aanvragen voor een bepaalde datum. Je verneemt direct of er beschikbaarheid is. We nemen altijd direct de telefoon en krijgt binnen 1-2 uur een vrijblijvende offerte in je inbox. Bij een optie heb je 7 dagen om deze te bevestigen, is er geen andere optant voor die dag/datum, dan verlengen we automatisch je optie. We halen nooit zomaar een optie uit de agenda zonder eerst contact met je op te nemen.

Ja, we houden de vrijblijvende opties in principe altijd 7 dagen aan. Mocht het zijn dat er een tweede aanvraag komt voor de desbetreffende datum dan bellen en mailen we je direct om bij je te informeren over de status van de optie en vragen we of het mogelijk is binnen 24 uur aan te geven of je de optie wilt omzetten in een reservering.

De geWoonboot boek je per dag van 8 uur.
Dit kan zijn van 8.30-17.00u of van 13.00-21.00u.
Je kunt uiteraard eerder komen dan 8.30u of 13.00u of langer blijven dan 17.00u of 21.00u. Per uur rekenen we € 87,00 excl. btw per uur locatiehuur. 

Voor een korter verblijf of eventuele andere afwijkende tijden, vraag gerust naar de mogelijkheden.

Bij het gelijktijdig boeken van meerdere dagen bieden wij een loyaliteitskorting op de locatiehuur. Vraag ons naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen zijn exclusief btw. Over de huurprijs betaal je 21% btw en over de cateringprijs 9% btw.

Wifi, AppleTV, Bose Audio Speaker (inclusief snoertje) of Harman Kardon Audio Speaker (bluetooth), LED-TV scherm 55 inch, Beamer, MacBookPro 15 inch, flipovers, post-its en een laserpointer.

Jazeker, je kan je eigen meegebrachte laptop aansluiten op ons LED-TV scherm of Beamer, wij hebben alle kabels en adapters voor windows en apple (HDMI/USB-C/VGA, Chrome Cast).

30Mbit download en 20Mbit upload.

Betalen gaat achteraf: Je krijgt een factuur per email na de bijeenkomst.  Op locatie pinnen is niet mogelijk. Betalen via een online betaallink met Ideal of Creditcard is wel mogelijk, Mollie rekent een servicefee van 3% exclusief 21% btw over het totaalbedrag inclusief btw, deze kosten berekenen we door op de factuur.

Wifi, 1 flipover met vellen papier, dikke stiften, plakband, schilder tape, post-its, gerycyclede notitieboekjes, pennen, laserpointer.

Ja, de host verwelkomt je aan boord met koffie of thee in ochtend. is er om je te verwelkomen. Ze legt de ruimte uit, helpt mee met de setup en schenkt de eerste kopjes koffie in. Daarna is de ruimte volledig tot jullie beschikking en is het zelfservice en de host komt tijdens de breaks de ruimte opruimen. De host is wel de hele dag aanwezig  in een andere ruimte mocht er iets zijn. Zij zal bij een geboekte lunch , diner of borrel alles op het afgesproken tijdstip klaarzetten.

Het kan gebeuren dat je, om welke reden dan ook, de bijeenkomst bij ons wilt annuleren. Zodra je dit weet vragen wij je ons hiervan op de hoogte te stellen per email: [email protected]. Afhankelijk van de termijn waarbinnen je annuleert hebben wij voor jou al kosten gemaakt en is het moeilijk om de gereserveerde ruimte nog aan anderen te verhuren. Lees de Algemene Voorwaarden hier.

Vergaderen met uitzicht op het IJ, geWoonboot
Vergaderen IJzaal
Vergaderen op de geWoonboot, Theo Fransman Kamer
Vergaderlocatie geWoonboot Amsterdam

Onze klanten