Duurzame cadeaus: Top 10 Originele Ideeën

Op zoek naar de perfecte duurzame cadeaus, een milieuvriendelijk relatiegeschenk of origineel kerstpakket van gerecyclede materialen? Geen paniek!

Duurzaamheid en positieve impact staat hoog op de agenda bij veel bedrijven en organisaties. 

Wij zien veel verschillende leuke duurzame kerstcadeaus en relatiegeschenken voorbij komen en daarbij komt dat duurzame cadeaus helemaal niet saai zijn, maar juist vaak erg origineel. Van biobased koptelefoons, trendy tassen gemaakt van zwemvesten tot composteerbare telefoonhoesjes, onze selectie biedt een breed assortiment aan innovatieve , duurzame en vooral ook aan creatieve opties. 

Het perfecte duurzame cadeau kiezen

Wat is er nou leuker dan een perfect cadeau te kiezen dat naadloos bij je bedrijf past en aangezien er zoveel keuze is hebben wij een een #toffetoptien voor jullie samengesteld. GeWoon omdat we dat leuk vinden.

Om te beginnen, ontdek onze selectie van duurzame relatiegeschenken die niet alleen milieuvriendelijk zijn, maar daarnaast ook nog eens origineel en inspirerend.

Laat je vervolgens inspireren door onze #toffetoptien en maak dit seizoen een bewuste keuze voor een duurzamere wereld.

1. Aivan biobased koptelefoon

Ontdek de innovatieve biobased koptelefoon van de Finse designstudio Aivan, gemaakt van afbreekbaar materiaal zoals bioplastic van schimmels en gist.

2. Semenova keramiek –  met melk

Laat je verrassen door de keramiek van Ekaterina Semenova die glazuurd met melk voor een unieke, natuurlijke uitstraling.

3. Kaffeeform

Geniet van je koffie uit lichtgewicht en sterke kopjes gemaakt van koffiedik en biohars, dankzij Kaffeeform. En het kan ook nog in de vaatwasser.

4. Studio Basse – eiderdopjes van eierschalen

Een perfect voorbeeld van upcycling: Studio Basse maakt prachtige eierdopjes van eierschalen.

5. Pour Product – kussenhoes Pour

Geef neonkleurige werkkleding een tweede leven als kussenhoes met Pour Product.

6. I-did : grote bedrijven – tasje vilt

Ontdek hoe de sociale en circulaire onderneming I-did oude werkkleding omtovert tot vilt en hiervan weer stijlvolle tassen maakt, superslim.

7. LoopedGood

LoopedGoods laat zien dat zelfs oude dienstregelingen van NS een nieuw leven kunnen krijgen als “dienstblad”, een dienblad gemaakt van oude dienstregelingen.

8. First Class slaapmasker van reddingsvesten

Afgeschreven reddingsvesten uit de vliegtuigindustrie zijn door ‘Bag to life’ vermaakt tot een ‘First Class’-slaapmasker, een slimme transformatie.

9. Composteerbaar pela telefoonhoesje

Bescherm je telefoon én het milieu met het composteerbare telefoonhoesje van Pela, een slimme oplossing van vlas en plantaardig bioplastic.

10. Makersunite.eu : vluchtelingen zwemvesten

Makers Unite transformeert afgedankte zwemvesten tot trendy tassen, laptop- en tablethoezen waarmee ze bijdragen aan een duurzame toekomst.

Kortom, kies bewust, kies duurzaam

Ook een keer duurzaam vergaderen met je team, wees welkom en laat je inspireren aan boord van  vergaderlocaties geWoonboot, Het ruim of de Barones in Amsterdam Noord.