Katja van der Zande: locatiehost/office manager bij geWoonboot over haar duurzaam drijvende werkplek.

Katja van der Zande is de nieuwe locatiehost/office manager bij geWoonboot. Dit is haar duurzaam drijvende werkplek op het IJ in Amsterdam. Katja heeft jarenlang gewerkt als HR coördinator bij Triodos Bank, een bank die investeert in positieve verandering. Nu heeft ze haar baan op het vasteland verruild voor een unieke en inspirerende werkplek op het water. Wij zijn benieuwd hoe het haar vergaat.

De geWoonboot: een flexibele en veelzijdige locatie

De geWoonboot is niet alleen een duurzaam drijvende werkplek, maar ook een locatie voor vergaderingen, workshops, trainingen en evenementen. “Mooi vind ik het ook dat gasten zelf hun teamdag kunnen samenstellen. Zo combineerde een groep laatst een rondleiding op de NDSM-werf, een sloeptocht en een diner op de geWoonboot.” Katja legt uit.

Katja is ook trots op de service die ze biedt: “Wat me blij maakt is dat alles op geWoonboot super goed is geregeld. We ontvangen de mensen met zorg, kopen de catering duurzaam en eerlijk in, en hebben alle ruimtes met aandacht ingericht.” Ze voegt eraan toe: “Ze voelen zich hier welkom en gewaardeerd.”

Katja geniet elke dag van haar werk op de geWoonboot. Ze hoopt nog veel meer gasten te verwelkomen op deze bijzondere locatie. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden van de geWoonboot voor jouw team of organisatie? Kijk dan op www.gewoonboot.nl voor meer informatie.