Wildcard geWoonboot vergaderlocatie, vergaderen op het water, amsterdam NDSM

De geWoonboot heeft een nieuwe actie! Win jij de Wildcard? Ben jij eigenaar van of werk je voor een duurzaam en jong bedrijf of ken jij iemand in je netwerk? Geef jezelf of een ander op voor de geWoonboot Wildcard en maak kans op een vergaderdag op een unieke locatie aan het IJ. Deze wildcard reiken we eens per kwartaal uit en nomineren kan tot 15 november en na deze datum zullen wij de ‘lucky one’ bekend maken.

<< Nomineer hier >>

De geWoonboot is een zelfvoorzienende, drijvende vergaderlocatie die zorgt voor haar eigen energie- en watervoorziening. Joan Kramer: “Met onze focus op duurzaamheid willen we graag andere bedrijven inspireren en op deze manier een bijdrage leveren aan jonge bedrijven die net beginnen”

Wat houdt de wildcard in?
Gratis verblijf van één dag of dagdeel op de geWoonboot. Een unieke locatie om te vergaderen, brainstormen, netwerken of een workshop te houden met je (toekomstige) klanten. Inclusief alle vergaderfaciliteiten, koffie en thee, maar wel exclusief lunch en hapjes.

Wie komen in aanmerking?
Het genomineerde bedrijf brengt bijvoorbeeld een vernieuwend duurzaam product op de markt of heeft een geheel duurzame bedrijfsvoering of een combinatie van beide en het bedrijf is maximaal 3 jaar geleden gestart.

Wat vragen wij?
Wij maken of ontvangen graag een foto van de wildcardhouder met zijn gezelschap aan boord van de geWoonboot. Deze foto delen wij beide op social media en daarnaast vragen we jullie een review op onze website te schrijven én nomineert de wildcardhouder een volgend bedrijf.

Nomineer hier!
Nomineren kan via << deze link >>