Culinaire mogelijkheden op geWoonboot: Wist je al dat geWoonboot niet alleen een duurzame vergaderlocatie is, maar ook een culinaire bestemming om van te genieten? Na een inspirerende vergadering op het water, kun je jullie dag perfect afsluiten met een smakelijk culinair arrangement. GeWoonboot biedt verschillende mogelijkheden om jullie team te verwennen met heerlijke gerechten en bijpassende wijnen.

Ontdek de smaakvolle opties van een 1,2 of 3 gangen diner met een privé-kok. Onze culinaire mogelijkheden zijn ontworpen om jullie ervaring op de boot extra speciaal te maken en je te laten genieten van verrukkelijke gerechten in een unieke omgeving.

Bespreek uw culinaire wensen: Wil je jullie culinaire wensen bespreken en een arrangement op maat samenstellen voor na de meeting? Neem dan eenvoudig contact met ons op via [email protected]. Ons team kan kan alle mogelijkheden bespreken voor jullie  culinaire ervaring op geWoonboot.

Exclusief aanbod: Voor degenen die in de decembermaand voor 31 december een privédiner boeken op geWoonboot, hebben we een speciale traktatie in petto. Als extra cadeau ontvang je een goed glas biologische huiswijn om jullie diner compleet te maken. Een attent gebaar om jullie culinaire ervaring nog aangenamer te maken.

Passende wijnen: Bij geWoonboot geloven we in het creëren van de perfecte culinaire ervaring. Daarom werken we samen met onze buren, Karakter Wijnimport, om bij elk diner de juiste wijnen te selecteren. We streven ernaar om de smaken van de gerechten te versterken en jullie diner tot in de puntjes te verzorgen.

Ontdek andere specials: Ben je benieuwd naar andere bijzondere aanbiedingen en arrangementen op geWoonboot? Neem dan een kijkje op onze website en ontdek naast de mogelijkheden voor een diner ook wat we nog meer voor je in petto hebben. Bij geWoonboot staat een unieke en inspirerende ervaring voor jou klaar!

Ben je benieuwd naar andere specials? Kijk dan hier.

Laat jezelf en je team culinair verwennen op geWoonboot en maak van je teammeeting een smaakvolle en duurzame herinnering.

 

Oud & nieuw actie