V A C A T U R E : Locatie host 4 – 16 uur per week

VACATURE locatie host gewoonboot amsterdam noord

VACATURE: geWoonboot zoekt locatie host met een groen hart. 4 – 16 uur per week – Op een buitenGewone plek in Amsterdam Noord.

De geWoonboot is een inspirerende en duurzame vergaderlocatie waar bedrijven zoals bijv. Adidas, Greenpeace, HEMA, KLM, Gemeente Amsterdam en Triodos Bank komen voor hun bijeenkomsten.

 

Aangezien gasten ons steeds beter en vaker weten te vinden en wij ze elke dag met plezier in de watten willen leggen, zoeken wij versterking voor ons team. Ben jij de locatie host die wij zoeken? Lees dan snel verder en nog belangrijker reageer via [email protected] met je CV en brief.

Over de functie
In de ochtend ontvang je onze gasten. Je zorgt voor een warm welkom met een lekker kopje koffie. Je gasten kunnen op tijd genieten van de heerlijke en gezonde catering. Je houdt de vergaderruimte op orde en vult gedurende de dag de voorraad aan. Tussen de vergaderingen door assisteer je met de voorbereiding voor de volgende gasten. Zoals het contact opnemen met de cateraar, doet bestellingen van nieuwe voorraad en aan het einde van de dag neem je afscheid van de gasten en bereid je de volgende dag voor. Tot slot maak je de ruimte klaar voor de volgende dag.

Wij zoeken
Een enthousiaste, gastvrije, klantvriendelijke locatie host met horeca ervaring of vergelijkbaar, je werkt actie- en oplossingsgericht en daarnaast ook belangrijk, je kan zelfstandig werken.

Enthousiast geworden?
Lijkt dit jouw ideale bijbaan? Dan maken wij graag kennis en nodigen wij je uit voor een koffie aan boord. Stuur je cv en motivatie per mail t.a.v. Joan Kramer – eigenaar: [email protected] . Meer weten? Bel: Joan 06-25485551

Acquisitie op basis van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.