Heerlijk eten tijdens de bijeenkomst geeft nieuwe energie
Bij een dag aan boord hoort natuurlijk ook (h)eerlijk eten.
Op deze pagina lees je met welke cateringopties wij onze gasten de hele dag door in de watten leggen met de allerlekkerste gezonde lokale en biologische lekkernijen.
Je voelt je de hele dag verkwikt en energiek voor een geslaagde dag.
Dranken
Vergader arrangement
Onbeperkt Italiaanse Buscaglione koffie, bio thee, koffie, kannen water, Iambe koekjes*, pepermuntjes, dropjes en vers fruit. Plateau’s met zoetigheden in beide ruimtes en onbeperkt frisdranken na de lunch van Lemonaid, Fentimans, sapjes van Schulp
*Iambe is een biologische bakkerij die mensen met een verstandelijke beperking een mooie en leerzame dagbesteding geven
Alcoholische dranken op nacalculatie
Budels 0,0 bier, IJ-wit van Brouwerij het IJ, Gulpener Ur bier, witte en rode wijn, Arnould champagne
Ontbijt
Mini ontbijt
Verse spelt croissants, marmelade, bio roomboter
Uitgebreid ontbijt van Rebase
- Vers slowjuice sapje
- Een mix van heerlijke ontbijtbroodjes 1 pp : croissants, chocoladebroodjes, cinnamonroll, kaascroissants, pecan notenbroodjes, koffiekoek, kaasstengels
- Kleine yoghurt bowl
- Fruitsalades om te delen
Lunch
Soep en broodjes of Salade en broodjes van restaurant Freud.
Vegetarische soep met luxe belegde broodjes of Vega Salade met luxe belegde broodjes
De lekkerste lunch proeverij van Restaurant Freud
- Broccoli salade met tahihi-pinda dressing of Pasta Salade met geitenkaas en walnoot
- pompoensoep met kokosmelk en limoen
- Quiche spinazie feta of Broccoli met half gedroogde tomaatjes en rucola
- Pain de Campagne belegd met bietenspread met walnoot, feta en spinazie | Kerrie-tofu salade met bieslook en little gem | Jackfruit ‘tonijn’ salade met rucola | Mozarella met pesto en tomaat | Brie met vijgenconfituur en meslun | oude kaas et honing-mosterdsaus en tuinkers | Jonge kaas komkommer , dille mayonaise en rucola.
Op verzoek: Gerookte zalm, kappertjes en mesclun | Beenham met truffelmayonaise en rucola (geen extra kosten).
*Restaurant Freud is een sociale onderneming en biedt mensen met een psychiatrische stoornis en/of verslavingsproblematiek zinvol werk en een opleiding. Lees de blog op onze site over Restaurant Freud
Snacks
Hartig en zoet plateau
Vegan energiebars van SharpSharp, ongezouten noten en handfruit
*De energy bars zijn volledig biologisch en zonder geraffineerde suiker, koemelk en gluten geproduceerd
Borrelplank van Rebase
7 stukjes antipasti en 3 luxe hapjes per persoon.
Taartjes van de bakker uit Noord
Assortiment van appeltaart en chocolade brownie met fudge
Hartige knabbels
Plateau met gemengde gezouten noten, kaaskoekjes, olijven, per portie (ongeveer 4 personen).
Private Dinner
Je kunt aan boord van de inspirerende geWoonboot ook terecht voor groepen-diner.
Diner bij de buren
Een geslaagde dag op de geWoonboot afsluiten bij een van de bijzondere restaurants op loop afstand op de NDSM-werf? Wij regelen het graag!
Noorderlicht Café
Pllek
IJ-kantine
Restaurant Brooklyn
Loetje aan ’t IJ
Cannibale Royale du Nord
Pollux Pacific
* Alle catering aan boord willen wij duurzaam realiseren, dat wil zeggen waar mogelijk biologisch ,met respect voor de natuur, geproduceerd of lokaal verkregen. Vanuit onze duurzame visie willen we onze milieu impact verkleinen en serveren we hoofdzakelijk vegetarische catering.
Vragen over onze catering
Kan je bij een meerdaagse boeking een andere lunch krijgen?
Ja, dat kan! Veel groepen vinden het lekker om bij een meerdaagse boeking elke dag wat anders te lunchen.
In overleg kiezen we dan samen wat anders uit zodat elke dag wat anders wordt geserveerd.
Houden we rekening met allergieën of andere dieetwensen?
Indien je glutenvrij, lactosevrij, vegetarisch en of veganistisch wilt eten en drinken als ook een notenallergie hebt, laat het ons weten en dan houden wij daar zeker rekening mee.
We hebben heerlijke alternatieven.
Hoe werkt het als ik catering heb besteld?
Alles staan klaar in de locatie op het afgesproken tijdstip (ontbijt, lunch, snacks, diner).
In elke ruimte staat een koelkast met drankjes, grote “minibar”, waaruit je zelf drankjes kan pakken gedurende de dag. Bij de borrel kan de host even assisteren.
Kan ik het aantal personen wijzigen?
De donderdag voor de bijeenkomst bestelling wij onze catering. Je kan tot 3 werkdagen voor bijeenkomst het cateringaantal wijzigen, hierna is alleen extra bijbestellen nog mogelijk.
In mindering lukt dan niet meer in verband met voorbereidingen en inkoop.
Kan ik ook een andere lunch krijgen?
Absoluut, geef gerust je wensen door! Op onze cateringpagina vind je alle mogelijkheden.
Lunchen in de zaal of andere ruimte?
Onze host serveert de lunch op het afgesproken tijdstip in de geboekte ruimte.
Indien je wilt lunchen in een andere ruimte dan is onze break-out ruimte daarvoor te reserveren.
Mag je ook zelf voor de catering zorgen?
In overleg is dit mogelijk. We rekenen, afhankelijk van de wensen, hiervoor een bedrag per persoon bij gebruik van servies en bestek.
Hoe werkt het diner aan boord?
Wanneer er een private diner is geboekt van chef Annemarie heeft de host een half uur voor aanvang even tijd nodig om de ruimte en de tafel klaar te maken voor het diner. De privé kok kookt zowel in de keuken in de diner-ruimte als in naastgelegen ruimte. Als het niet gewenst is dat de kok in de diner-ruimte is dan kan ze ,in overleg, ook in de andere ruimte koken. Wij vernemen dit graag vooraf. De host aan boord serveert de gerechten per gang en zorgt dat de gasten aan niets ontbreekt.
Wanneer er een family style-groepenmenu van onze buren van Noorderlicht is geboekt heeft de host een half uur voor het diner even tijd nodig om de ruimte en de tafel klaar te maken. Per gang serveert de host de bestelde gerechten op schaal. De gasten kunnen dan zelf opscheppen. De host serveert ook drankjes aan tafel.