Vergaderen op het water in Amsterdam: een unieke en duurzame ervaring

Zoek je een inspirerende en originele vergaderlocatie op het water in Amsterdam? Dan is de Gewoonboot op de NDSM Werf iets voor jou. De Gewoonboot is een duurzaam drijvende woonboot dat je een prachtig uitzicht biedt op het IJ en de skyline van Amsterdam. Je kunt hier in alle rust en privacy vergaderen op het water met je team, terwijl je geniet van de creatieve sfeer van de NDSM Werf. Dit is een voormalige scheepswerf die nu een culturele hotspot is vol kunstenaars en innovatieve bedrijven. Tussen de vergadersessies door kun je een wandeling maken over de werf en je laten verrassen door de kunstwerken en activiteiten die je hier vindt. Na afloop kun je heerlijk eten en eventueel overnachten in een van de trendy restaurantjes , cafes en hotels in de buurt.

  Dichtbij de stad maar toch helemaal buiten

  Magnifiek uitzicht over de skyline van Amsterdam

  Je bent omringd door de kleurrijke natuur

  Je voelt je snel thuis op de sfeervolle vergaderlocatie

  De unieke plek prikkelt en inspireert

  Veel aanvullende activiteiten in de uurt

  Alle moderne faciliteiten aan boord

  Eten en drinken volledig naar wens verzorgd

Waarom kiezen voor vergaderen op het water in Amsterdam?

Vergaderen op het water in Amsterdam heeft veel voordelen. Het is een unieke manier om je team te motiveren en te inspireren. Het contact met de natuur en het water zorgt voor ontspanning en nieuwe inzichten. Bovendien draag je bij aan een beter milieu, want de Gewoonboot is volledig zelfvoorzienend op het gebied van energie en water. Je hebt hier ook alle faciliteiten die je nodig hebt voor een succesvolle vergadering, zoals wifi, beamer, flip-over en duurzame catering. De Gewoonboot is exclusief voor jouw team gereserveerd, dus je hebt geen last van andere gasten of geluidsoverlast. Parkeren kan voor de deur tegen een laag tarief van 1.60 euro per uur, er is altijd voldoende plek!. De Gewoonboot is eenvoudig te boeken en staat garant voor een zorgeloze vergaderervaring.

Ervaringen van eerdere gasten:

"Een unieke en inspirerende locatie om te vergaderen amsterdam op het water. Het eten was voortreffelijk, de ruimtes waren sfeervol en comfortabel. Perfect voor een strategiesessie.

"We hebben een fantastische teamdag gehad op de Gewoonboot. De locatie is schitterend, het eten was verrukkelijk en we zijn warm onthaald. Een topervaring!"

"Met ons team van 10 collega's hebben we een heerlijke dag gehad op de Gewoonboot. We zochten een plek waar we in alle rust en ruimte konden vergaderen en dat is gelukt! Joan was een geweldige gastheer die ons alles vertelde over de geschiedenis en werking van de duurzame woonboot en die flexibel was met de catering. We hebben genoten van al het lekkers, de ruimte die we hadden en het prachtige uitzicht."


Beleef meer op de NDSM Werf:

 
De NDSM Werf is een artistiek en innovatief gebied waar je gasten kunnen genieten van een wandeling en de bijzondere sfeer kunnen proeven. Organiseer een boottocht over het IJ of plan een leuke graffiti-workshop op de werf. Als afsluiter van de dag kun je zelfs een privéchef aan boord vragen voor een heerlijk diner op de Gewoonboot. Ontdek de meest unieke en duurzame locatie om te vergaderen amsterdam op het water – de Gewoonboot. Boek nu en creëer samen met jouw team een succesvolle en onvergetelijke vergadering in deze speciale omgeving!

Laat je team inspireren op NDSM Werf met een vergadering op het IJ op de Gewoonboot. Uniek, duurzaam en exclusief in één. Reserveer vandaag!

Vraag direct een offerte aan voor vergaderen op de het water amsterdam!

offerte