Op de geWoonboot heb je de beschikking over een plenaire vergaderruimte met uitzicht op het IJ en een aparte breakout-kamer voor werksessies. Omdat je de beschikking hebt over de hele boot, kunnen wij eenvoudig inspelen op specifieke wensen zodat er effectief en zorgeloos kan worden vergaderd.

NB Er is rekening gehouden met RIVM-richtlijnen waardoor vergaderen tot 15 personen veilig kan plaatsvinden. Om een corona-veilige vergadersetting te waarborgen wordt de boot alleen per dag verhuurd.

Vraag hier vrijblijvend een offerte aan

We vonden het geweldig!

Ik wil jullie op alle fronten een 9 geven, gastvrijheid, catering, ruimte, locatie!

Annemiek Claessens / Shared Services Administrator, The Body Shop

Fantastische plek

en zeker als de zon schijnt is er geen betere plek in Amsterdam te vinden. En het feit dat het 100% energieneutraal is maakt het helemaal af.

Maarten Naaijkens / KPN

Goede locatie

goed bereikbaar ook met OV, wijds uitzicht, goede koffie en thee, dito broodjes, goede ontvangst voor prima prijs. Kortom een aanrader.

O. Biere / Amsterdam Airport Schiphol

Een aanrader om heen te gaan!

Ons team heeft een geslaagde off site gehad op een zeer inspirerende locatie! De geWoonboot is alles behalve gewoon en kent een prachtig uitzicht over het IJ. Wij hadden een middag programma gepland en hebben genoten van de goed verzorgde lunch door het aardige personeel van de geWoonboot.

Facility Management, ABN AMRO
Vergaderen met uitzicht op het IJ, geWoonboot
Vergaderlocatie geWoonboot Amsterdam
Vergaderen op de geWoonboot, Theo Fransman Kamer