Een Sociale Onderneming met Een Missie

Bij Restaurant Freud in het hart van Amsterdam draait het niet louter om eten; het is een gedreven sociale onderneming die mensen met psychiatrische en verslavingsproblemen actief betrekt. Hier krijgen individuen niet alleen de kans om hun talenten te ontwikkelen, maar ook om ze te laten schitteren in diverse aspecten van het restaurantwezen. Of het nu gaat om het creëren van verrukkelijke gerechten, het verzorgen van gasten aan tafel of het beheren van inkoop en administratie, iedereen draagt bij aan een levendige en inspirerende sfeer.

Empowerment door Werk en Passie

Ooit waren het alleen de muren die getuige waren van de verhalen van degenen die hier werkten. Maar nu, in de actieve ambiance van Restaurant Freud, vertellen deze individuen hun verhalen zelf. Hier verwelkomt elke glimlach en elk gerecht gasten met open armen. 

De kern van Restaurant Freud is het creëren van kansen. Hier krijgen individuen de mogelijkheid om hun talenten te ontplooien en te schitteren in verschillende aspecten van het restaurantwezen. Van het bereiden van heerlijke gerechten tot het verzorgen van gasten aan tafel, van het beheren van inkoop tot het bijhouden van administratie – elk aspect van het restaurant wordt met toewijding en enthousiasme aangepakt.

Een Uitnodigende Uitspraak

Ooit zei oud-burgemeester Job Cohen, tijdens de indrukwekkende opening van het restaurant:

, Je bent wel gek als je hier niet komt eten, 

Duurzaam: Lokaal en Ecologisch Bewust

Wat de duurzaamheid betreft, al het eten wordt bereid in eigen keuken, waarbij uitsluitend gebruik wordt gemaakt van lokaal geproduceerde ingrediënten, scharrelvlees, verantwoorde vis en biologische groenten en dit is slechts het begin. De producten die ze in de keuken gebruiken zijn altijd seizoensgebonden en dagverse en dat proef je echt! 

Een Smaakvolle Ervaring, Overal

Een andere unieke ervaring die Restaurant Freud biedt, is de mogelijkheid om de heerlijke lunchbox te proeven tijdens vergaderingen op de geWoonboot. Of je nu komt voor een zakelijke bijeenkomst of gewoon wilt genieten van een smaakvolle lunch, de lunchbox van Restaurant Freud zal je zeker verrassen met zijn verse ingrediënten en rijke smaken.

Lunch van Freud bij de geWoonboot

Tijdens je vergadering op de geWoonboot wil je de lekkere lunchbox van deze sociale onderneming zeker eens proberen!