Unieke drijvende vergaderruimte Amsterdam

Ontdek de geWoonboot, een unieke drijvende vergaderruimte in Amsterdam. Bij ons aan boord kun je niet gewoon vergaderen. De plek is magisch en inspirerend. De boot geeft letterlijk een gevoel van ruimte en rust, de basis voor succesvol vergaderen.

  Dichtbij de stad maar toch helemaal buiten

  Magnifiek uitzicht over de skyline van Amsterdam

  Je bent omringd door de kleurrijke natuur

  Je voelt je snel thuis op de sfeervolle vergaderlocatie

  De unieke plek prikkelt en inspireert

  Veel aanvullende activiteiten in de uurt

  Alle moderne faciliteiten aan boord

  Eten en drinken volledig naar wens verzorgd

De Vergaderruimtes

Op de geWoonboot kun je op verschillende manieren vergaderen. Onze grote zaal is de IJ-Zaal, deze lichte ruimte heeft grote ramen en een schuifpui geeft toegang tot het terras aan het water. Uitkijkend op de skyline van Amsterdam is deze zaal perfect voor vergaderingen, brainstormsessies of een heidag met het hele team. In deze zaal hebben we ruimte voor maximaal 27 personen.

Naast een grote zaal hebben we ook een kleinere zaal, de Theo Fransmankamer. Dankzij de flexibele wanden op de geWoonboot kunnen we de kleine vergaderruimte helemaal naar uw wens invullen. We kunnen hem opbreken tot kleine break-out ruimtes of een er één zaal van maken. De Theo Fransmankamer is geschikt voor maximaal 8 personen.

Benieuwd naar onze opstellingsmogelijkheden? Bekijk hier de verschillende opties.

De Omgeving

De creatieve NDSM-werf in Amsterdam is de ideale lokatie voor een inspirerende vergadering. In slechts enkele jaren is de oude scheepswerf werf uitgegroeid tot de culturele hotspot van Amsterdam en grootste broedplaats van Europa.

Bereikbaarheid

De NDSM-werf is zeer goed bereikbaar met het openbaarvervoer of de auto. In 15 minuten ben je met de pont vanaf het centraal station op de werf en vanaf de ponthaven is het nog maar 5 minuten lopen naar de geWoonboot.
Ook met de auto is de geWoonboot goed bereikbaar. Parkeren kan voor de deur voor slechts 1,30 p/uur en op 5 minuten lopen kan dit zelfs gratis. Bekijk hier de uitgebreide routebeschrijving.

Offerte aanvragen voor deze vergaderruimte Amsterdam?

Ontdek deze unieke vergaderruimte Amsterdam nu zelf en vraag vrijblijvend een offerte aan voor een inspirerende vergadering op de geWoonboot.

Offerte aanvragen
Vergaderen met uitzicht op het IJ, geWoonboot
Vergaderen IJzaal
Vergaderen op de geWoonboot, Theo Fransman Kamer
Vergaderlocatie geWoonboot Amsterdam