Unieke vergaderlocatie op de NDSM werf in Amsterdam

Kom vergaderen op de culturele broedplaats van Europa. De NDSM werf is de afgelopen jaren uitgegroeid tot het bedrijventerrein van de toekomst. Het huisvest grote bedrijven, maar ook zelfstandig ondernemers en kunstenaars. Het is de plek waar ideeën geboren worden en verder kunnen ontwikkelen. Kom vergaderen op de geWoonboot en ervaar het zelf!

  Dichtbij de stad maar toch helemaal buiten

  Magnifiek uitzicht over de skyline van Amsterdam

  Je bent omringd door de kleurrijke natuur

  Je voelt je snel thuis op de sfeervolle vergaderlocatie

  De unieke plek prikkelt en inspireert

  Veel aanvullende activiteiten in de uurt

  Alle moderne faciliteiten aan boord

  Eten en drinken volledig naar wens verzorgd

Vergaderlocatie NDSM werf

De geWoonboot ligt op de NDSM werf in Amsterdam Noord. Uitkijkend op het IJ en de skyline van Amsterdam is dit een unieke ligging. Met de pont ben je vanaf het Centraal Station in slechts 15 minuten op de NDSM werf en ook met de auto is deze centraal gelegen locatie zeer goed bereikbaar. Daarnaast kun je parkeren voor de deur voor 1,30 euro per uur. Kortom, de geWoonboot is een vergaderlocatie IN de stad, waar je het gevoel hebt UIT de stad te zijn!

Extra Activiteiten

Uw vergadering onderbreken met een speciale activiteit? Dat kan! Naast verschillende vergadermogelijkheden bieden wij ook vergaderbreaks aan. Deze extra’s maken uw vergadering uniek. Kies voor een rondleiding over het NDSM-terrein door een van de kunstenaars, of maak een rondvaart met onze sloep door de Amsterdamse grachten. Bekijk hier alle mogelijkheden.

De ervaring van anderen

Velen gingen u voor op de geWoonboot en zij waren niet ontevreden! Begin 2016 hebben wij zelfs de bronzen publieksprijs van Meetingreview.nl in ontvangst mogen nemen. Het gemiddelde oordeel uit maar liefst 72 reviews resulteerde voor ons in deze prijs. De geWoonboot is heel blij met deze prachtige waardering van haar gasten en vereerd met het winnen van de bronzen Publieksprijs 2015. Ben je benieuwd wat anderen over ons zeggen? Bekijk hier ons gastenboek!

Vraag snel een offerte aan voor deze vergaderlocatie NDSM werf!

offerte