Naast vergaderen aan boord van de geWoonboot kan je nu ook vergaderen op de Barones. De Barones is een prachtig klassiek schip, compleet gerestaureerd en ligt afgemeerd op een unieke en inspirerende plek in Amsterdam. In Noord recht tegenover het Centraal Station. Sinds deze zomer hebben wij deze vergaderlocatie in beheer en onze gasten zijn super enthousiast over dit prachtige schip. Het is een ideale locatie om af te spreken voor een zakelijke bijeenkomst.

Op slechts op vijf minuten loopafstand van het pontje, midden in het groen, met uitzicht op het IJ en een privé terras. Je bent altijd de enige gast aan boord.

Reserveringen voor de Barones verlopen via de geWoonboot. Klik hier om ons te contacten

Scroll hieronder om foto’s en de website van deze prachtige vergaderlocatie te bekijken.

Features op een rij

🔸  Buiten én in de stad

🔸 Uitzicht op het water

🔸 Goed bereikbaar

🔸 Omringd door groen

🔸 Je voelt je snel thuis op de sfeervolle vergaderlocatie

🔸 De unieke plek prikkelt en inspireert

🔸 Veel aanvullende activiteiten in de buurt

🔸 Alle faciliteiten aan boord

🔸 Eten en drinken volledig naar wens verzorgd

🔸 Warm ontvangst en service

 

Zoek je een locatie voor een workshop, vergadering, teamdag, heisessie of training: het is écht heerlijk bij ons aan boord. De reserveringen verlopen via de geWoonboot, verwacht aan boord van de Barones dezelfde service en kwaliteit die je van ons gewend bent alleen dan in een ander jasje.

Hopelijk hebben wij je interesse gewekt, indien ja breng dan een bezoekje aan de website van de Barones of volg haar op instagram.