Ontdek de gewoonboot in Amsterdam Noord

Op de geWoonboot vergader je niet zomaar. De plek is magisch en inspirerend. Mensen zijn altijd blij verrast en stappen met een positieve verwachting aan boord. Het weidse uitzicht op het IJ en de skyline van Amsterdam geeft letterlijk een gevoel van ruimte en rust. Je drijft! Kabbelend loskomen van de wal geeft een gevoel van vrijheid.

De basis voor een succesvolle meeting.

 

Verhoog productiviteit en creativiteit: Waarom geWoonboot dé ideale vergaderlocatie is in Amsterdam-Noord.

Op zoek naar een productieve en creatieve vergaderlocatie in Amsterdam-Noord? Zoek niet verder! De geWoonboot biedt de perfecte mix van inspiratie en innovatie voor jouw volgende zakelijke bijeenkomst.

De geWoonboot is gelegen in het bruisende en creatieve Amsterdam-Noord. Het biedt een unieke en inspirerende omgeving die zeker indruk zal maken op jouw team. Of je nu een start-up bent die op zoek is naar creativiteit of een gevestigd bedrijf dat frisse ideeën nodig heeft, geWoonboot heeft alles wat je zoekt.

Amsterdam-Noord: een levendige, trendy en prachtige plek voor brainstormen en out of the box denken. Waarom genoegen nemen met gewoontjes als je je vergaderingen in Amsterdam-Noord buitengewoon kunt maken?

Ontdek het zelf en vraag nu een vrijblijvende offerte aan

De unieke omgeving van de geWoonboot in Amsterdam-Noord

geWoonboot bevindt zich nabij de NDSM werf in Amsterdam-Noord, een gebied dat bekend staat om zijn unieke en creatieve sfeer. Hier komen kunstenaars, ontwerpers en ondernemers samen, wat resulteert in een broedplaats van creativiteit.

Het gebied heeft zich de afgelopen jaren getransformeerd van een industrieel gebied naar een dynamische en bruisende wijk. Met hippe cafés, street art en culturele evenementen ademt Amsterdam-Noord een sfeer van creativiteit en inspiratie.

Op de geWoonboot kun je nieuwe ideeën en je creatieve energie laten stromen.  Vergaderen in Amsterdam-Noord biedt je team de kans om buiten de gebaande paden te denken en nieuwe perspectieven te ontdekken.

  Dichtbij de stad maar toch helemaal buiten

  Magnifiek uitzicht over de skyline van Amsterdam

  Je bent omringd door de kleurrijke natuur

  Je voelt je snel thuis op de sfeervolle vergaderlocatie

  De unieke plek prikkelt en inspireert

  Veel aanvullende activiteiten in de uurt

  Alle moderne faciliteiten aan boord

  Eten en drinken volledig naar wens verzorgd

vergaderlocatie amsterdam noord
vergaderen amsterdam noord vergaderlocatie amsterdam noord vergaderruimte amsterdam noord

Voordelen van vergaderen op de geWoonboot in Amsterdam Noord

Het vergaderen op Gewoonboot heeft tal van voordelen voor zowel kleine start-ups als grote bedrijven. Ontdek de inspirerende omgeving die de levendige kunstscene van de NDSM-werf en de creatieve sfeer van Amsterdam-Noord bieden. Deze elementen kunnen aanzienlijk bijdragen aan het verhogen van de creativiteit en productiviteit van je team. Door je vergadering buiten de gebruikelijke kantoorruimte te houden, geef je je team de mogelijkheid om los te komen van de dagelijkse routine en frisse ideeën te genereren. 

Bovendien biedt geWoonboot een unieke vergaderervaring met een prachtig uitzicht op het water en een rustige omgeving. De boot beschikt over moderne faciliteiten en biedt verschillende indelingsopties, zodat je de perfecte setting kunt creëren die past bij de doelstellingen en sfeer van je meeting.

Daarnaast is de geWoonboot gemakkelijk bereikbaar vanuit het centrum van Amsterdam, met gratis veerbootverbindingen en uitstekende openbaar vervoer opties. Hierdoor kan je team zonder gedoe naar de locatie kan reizen, zodat je meer tijd kunt besteden aan productieve vergaderingen.

Hoe de omgeving de productiviteit en creativiteit beïnvloedt

De omgeving waarin we werken heeft een grote invloed op onze productiviteit en creativiteit. Een inspirerende en stimulerende omgeving kan onze gedachten prikkelen en nieuwe ideeën genereren. Op geWoonboot, te midden van het schilderachtige uitzicht op het water en de bruisende creatieve sfeer van Amsterdam-Noord, zullen de deelnemers zich geïnspireerd voelen om hun creatieve energie te laten stromen. Vergaderen buiten de gebruikelijke kantoorruimte geeft het team de mogelijkheid om los te komen van dagelijkse routine en zich volledig te concentreren op de vergadering.

Tips voor het organiseren van een vergadering op geWoonboot in Amsterdam-Noord

Het organiseren van een vergadering op geWoonboot vereist wat planning en voorbereiding. Hier zijn enkele tips om ervoor te zorgen dat jullie meeting soepel verloopt:

  • Reserveer op tijd: Gewoonboot is een populaire vergaderlocatie, dus zorg ervoor dat je tijdig reserveert om teleurstelling te voorkomen.
  • Bespreek je wensen: Neem contact op met het team van Gewoonboot om jouw specifieke wensen en vereisten voor de vergadering te bespreken. Zo kunnen ze je helpen om de ideale setting te creëren.
  • Maak gebruik van de expertise van het personeel: Het team van Gewoonboot is goed bekend met Amsterdam-Noord en kan waardevolle suggesties doen voor activiteiten en teambuilding-ervaringen in de omgeving.
  • Geniet van de omgeving: Maak van de gelegenheid gebruik om te ontspannen en te genieten van de prachtige omgeving van Amsterdam-Noord in een pauze of na de vergadering. Een wandeling langs het oevers van het IJ of een bezoek aan een van de ludieke cafés en restaurants op loopafstand kan het team een welverdiende pauze geven.

Conclusie: geWoonboot – dé perfecte vergaderlocatie in Amsterdam-Noord

geWoonboot biedt een unieke vergaderervaring in het bruisende Amsterdam-Noord. Met zijn inspirerende omgeving, moderne faciliteiten en uitstekende bereikbaarheid, is Gewoonboot de ideale plek om de productiviteit en creativiteit van je team te verhogen. Of je nu een kleine brainstormsessie of een grootschalige vergadering plant, Gewoonboot biedt de perfecte setting om jouw zakelijke bijeenkomst buitengewoon te maken. 

Reserveer hier je meeting op geWoonboot en laat de creativiteit en productiviteit stromen!

Vergaderlocatie Amsterdam Noord nu reserveren

Vraag hier een offerte aan voor een vergadering op de geWoonboot

offerte
vergaderlocatie amsterdam noord duurzame vergaderen
vergaderlocatie amsterdam noord ndsm erf duurzame locatie vergaderruimte amsterdan noord
Duurzaam vergaderen amsterdam vergaderlocatie amsterdam noord D
Vergaderruimte Amsterdam noord