Ontdek de magische NDSM!

Op de geWoonboot kun je niet gewoon vergaderen. De plek is magisch en inspirerend. Mensen zijn verrast en stappen al met een positieve verwachting aan boord. Het weidse uitzicht op het IJ en de skyline van Amsterdam geeft letterlijk een gevoel van ruimte en rust. Je drijft! Kabbelend loskomen van de wal geeft een vrij gevoel.
De basis voor succesvol vergaderen.

vergaderen amsterdam noord vergaderlocatie amsterdam noord vergaderruimte amsterdam noord

Duurzaam vergaderen op het water in Amsterdam -Unieke belevenis

Ben je een beetje uitgekeken op standaard vergaderlocaties en zoek je in Amsterdam een locatie die inspireert, lekker eigenwijs én duurzaam is? Dan is vergaderen op het water echt iets voor jou. Onze drijvende locatie, bestaande uit twee vergaderruimtes, biedt een fantastisch uitzicht over ‘t IJ en op de skyline van Amsterdam centrum. Het is ook mogelijk de boot exclusief te huren. Je bent dan gegarandeerd de enige groep aan boord. Onze vergaderlocatie ligt in Amsterdam Noord – NDSM werf, één van hipste plekken van Amsterdam. Industrieel, creatief en een tikje rauw. De locatie is goed bereikbaar met auto en openbaar vervoer. Parkeren kan voor de deur en is €1,40 per uur

Rust en inspiratie in superhip Amsterdam Noord

Aan de rand van het bruisende Amsterdam, ervaar je hier de pure rust van leven op het water en ben je echt even helemaal weg uit de hectiek van alledag. Af en toe vaart er een klassiek schip langs of zie je in de verte een cruiseschip. Vergaderen op het water inspireert en de locatie sluit aan bij maatschappelijk verantwoord ondernemen.

Maatschappelijk verantwoord en biologisch

Bedrijven bij wie maatschappelijk verantwoord ondernemen en duurzaamheid hoog in het vaandel staan, zijn bij deze locatie in Amsterdam aan het juiste adres. De boot is volledig zelfvoorzienend. Middels zonnepanelen en warmtewisselaar in het IJ voorziet zij in haar eigen energiebehoefte. Afvalwater wordt zelf gezuiverd en er is een grijs watersysteem aan boord. De catering is biologisch en wordt, passend binnen de duurzame bedrijfsvoering, zoveel mogelijk lokaal verkregen. Voor het verlenen van een optimale service, is er tijdens je bijeenkomst altijd een gastvrouw op de boot aanwezig.

Mooie combi: vergaderen, varen en lunchen op het IJ

Natuurlijk begrijpen wij dat je een vergaderdag zo effectief mogelijk wilt besteden en dat je spijkers met koppen moet slaan. Maar waarom zou je zo’n dag niet net dat beetje extra te geven? Daar vaart iedereen wel bij. Deze vergaderlocatie beschikt over een open sloep, waarmee men je bijvoorbeeld aan het begin van de dag kan ophalen bij het hotel of Amsterdam CS of waarmee je al ‘s middags al varend kunt lunchen of borrelen. Dus, ga je voor anders? Vergaderen op het water, 100% beleven!

  Dichtbij de stad maar toch helemaal buiten

  Magnifiek uitzicht over de skyline van Amsterdam

  Je bent omringd door de kleurrijke natuur

  Je voelt je snel thuis op de sfeervolle vergaderlocatie

  De unieke plek prikkelt en inspireert

  Veel aanvullende activiteiten in de uurt

  Alle moderne faciliteiten aan boord

  Eten en drinken volledig naar wens verzorgd

vergaderlocatie amsterdam noord ndsm erf duurzame locatie vergaderruimte amsterdan noord
vergaderlocatie amsterdam noord

Vergaderen NDSM nu reserveren

Vraag hier een offerte aan voor een vergadering op de geWoonboot

offerte