Vergaderen op de NDSM werf in Amsterdam: een unieke ervaring

Kom vergaderen op de NDSM werf, de culturele broedplaats van Europa. Het is een culturele hotspot waar creativiteit en innovatie samenkomen. De NDSM werf is de afgelopen jaren uitgegroeid tot het bedrijventerrein van de toekomst. Het huisvest niet alleen grote bedrijven zoals HEMA, Viacom, Damen en FEBO, maar ook locale horeca zoals Pllek, Noorderlicht en IJver. In de grote NDSM loods zijn honderden kunstenaars gevestid . Het is de plek waar ideeën geboren worden en verder kunnen ontwikkelen. Kom vergaderen op de geWoonboot NDSM-werf en ervaar het zelf!

  Dichtbij de stad maar toch helemaal buiten

  Magnifiek uitzicht over de skyline van Amsterdam

  Je bent omringd door de kleurrijke natuur

  Je voelt je snel thuis op de sfeervolle vergaderlocatie

  De unieke plek prikkelt en inspireert

  Veel aanvullende activiteiten in de uurt

  Alle moderne faciliteiten aan boord

  Eten en drinken volledig naar wens verzorgd

Vergaderen NDSM werf

De geWoonboot ligt afgemeerd bij de NDSM werf in Amsterdam Noord. Uitkijkend op het IJ en de skyline van Amsterdam is dit een unieke ligging. Met de pont ben je vanaf het Centraal Station in slechts 15 minuten op de NDSM-werf en ook met de auto is deze centraal gelegen locatie zeer goed bereikbaar. Daarnaast kun je parkeren voor de deur voor 1,60 euro per uur en altijd ruim voldoende plek. Kortom, de geWoonboot is een vergaderlocatie IN de stad, waar je het gevoel hebt UIT de stad te zijn!

 

Extra Activiteiten

Uw vergadering onderbreken met een speciale activiteit? Dat kan! Naast verschillende vergadermogelijkheden bieden we ook vergaderbreaks aan. Deze specials maken uw vergadering op de NDSM werf in Amsterdam uniek. Kies voor een rondleiding over het NDSM-terrein door een van de kunstenaars, of maak een rondvaart met onze sloep door de Amsterdamse grachten. Bekijk hier alle mogelijkheden.

 

De ervaring van anderen en twee keer 1e prijs

Velen gingen u voor op de geWoonboot NDSM-werf en zij waren zeer tevreden! In  2017 en 2018 hebben we zelfs 2 × achter elkaar de 1e prijs van de nationale meetingaward van in ontvangst mogen nemen. Het gemiddelde oordeel van honderden reviews van klanten resulteerde voor ons zelf 2x achter elkaar in deze 1e prijs!. De geWoonboot is heel blij met deze prachtige awards en waardering van haar gasten en vereerd met het winnen van de Nationale Meetingawards 2017 en 2018. Ben je benieuwd wat anderen over ons zeggen? Bekijk hier ons gastenboek!

vergaderen ndsm werf amsterdam

Vraag direct een offerte aan voor vergaderen op de NDSM werf!

offerte