Op de geWoonboot vergaderen, Amsterdam op haar best!

Op de geWoonboot kun je niet gewoon vergaderen. De plek is magisch en inspirerend. Mensen zijn verrast en stappen al met een positieve verwachting aan boord. Het weidse uitzicht op het IJ en de skyline van Amsterdam geeft letterlijk een gevoel van ruimte en rust. Je drijft! Kabbelend loskomen van de wal geeft een vrij gevoel.
De basis voor succesvol vergaderen.

  Dichtbij de stad maar toch helemaal buiten

  Magnifiek uitzicht over de skyline van Amsterdam

  Je bent omringd door de kleurrijke natuur

  Je voelt je snel thuis op de sfeervolle vergaderlocatie

  De unieke plek prikkelt en inspireert

  Veel aanvullende activiteiten in de uurt

  Alle moderne faciliteiten aan boord

  Eten en drinken volledig naar wens verzorgd

IJzaal geWoonboot
Theo Fransman Kamer geWoonboot

De IJzaal

Op de geWoonboot kun je op verschillende manieren vergaderen.Onze grote zaal is de IJzaal, deze lichte ruimte heeft grote ramen en een schuifpui geeft toegang tot het terras aan het water. Uitkijkend op de skyline van Amsterdam is deze zaal perfect voor vergaderingen, brainstorm sessie, presentatie, of een heidag met het hele team.
In de IJzaal heb je beschikking over een kleine keuken en een espresso-apparaat, ook kun je de hele dag door drankjes uit de goed gevulde koelkast pakken. Daarnaast is er altijd een gastvrouw aanwezig die volledig ontzorgt. In deze zaal hebben we ruimte voor maximaal 27 personen.

Benieuwd naar de opstellingsmogelijkheden van de IJzaal? Bekijk hier de verschillende opties.

Theo Fransman Kamer

Naast een grote zaal hebben we ook een kleinere zaal, de Theo Fransman Kamer. Dankzij de flexibele wanden op de geWoonboot kunnen we de kleine vergaderruimte helemaal naar uw wens invullen. We kunnen hem opbreken tot kleine break-out kamers of een er één zaal van maken. Ook in deze zaal heb je beschikking tot een espresso-apparaat en geeft een schuifpui toegang tot het terras aan het water. Uit de mini-bar kun je de hele dag frisdrankjes pakken en de gastvrouw zorgt ervoor dat je zorgeloos kan vergaderen.

De Theo Fransmankamer is geschikt voor maximaal 8 personen. Benieuwd naar de opstellingsmogelijkheden van deze kleinere zaal? Bekijk hier de verschillende opties.

Drijvend vergaderen Amsterdam

Gelegen op de creative NDSM werf in Amsterdam, heeft de geWoonboot een unieke ligging. Met zowel het openbaar vervoer, als met de auto is de geWoonboot zeer goed bereikbaar. Met de pont ben je vanaf Amsterdam Centraal Station in 15 minuten op de NDSM werf, waarna het vanaf de pontsteiger nog slechts 5 minuten lopen is naar de boot. Ook met de auto is de geWoonboot makkelijk bereikbaar en je kan voor de deur parkeren voor 1,30 p/uur.

Vergaderen Amsterdam nu reserveren

Vraag hier een offerte aan voor een vergadering op de geWoonboot

offerte