VACATURE: geWoonboot zoekt een gastvrije locatiehost met een hart voor duurzaamheid . 4 – 16 uur per week – Op een buitenGewone plek in Amsterdam Noord.

De geWoonboot is een inspirerende en duurzame vergaderlocatie waar bedrijven zoals bijv. Adidas, Greenpeace, HEMA, KLM, Gemeente Amsterdam en Triodos Bank komen voor hun bijeenkomsten. We hebben een locaties aan de NDSM-werf, in de NDSM-loods en tegenover Amsterdam centraal station.

Aangezien gasten ons steeds beter en vaker weten te vinden en wij ze elke dag met plezier in de watten willen leggen, zoeken wij versterking voor ons team. Deze baan is perfect voor iemand die (naast zijn zzp-baan) nog wat extra uurtjes in de vroege ochtend of aan het einde van de dag wilt maken.

Ben jij de locatie host die wij zoeken? Lees dan snel verder en nog belangrijker reageer via vacature@gewoonboot.nl met je CV en brief.

Over de functie
Je dienst beging aan het einde van de middag begint soms ook vroeg in de ochtend.  Start je aan het einde van de middag, dan help je de gasten met het afronden van hun dag, je beantwoord je de host-vragen van de gasten en zet de ruimte klaar voor de volgende dag. Je zorgt dat de voorraad wordt aangevuld. Wanneer er diners zijn, ontvang je deze van de cateraar en zorg je er voor dat het diner op tijd klaar staat voor de gasten.  Start je aan het begin van de dag, dan verwelkom je de gasten met een lekker kopje koffie en geef je uitleg over de bijzondere vergaderlocatie.

Wij zoeken
Een enthousiaste, gastvrije, klantvriendelijke locatiehost met horeca ervaring of vergelijkbaar.  Je hebt oog voor detail, je werkt actie- en oplossingsgericht en daarnaast ook belangrijk, je vind het leuk om zelfstandig te werken.

Ben je daarnaast ook geïnteresseerd in innovatieve, duurzame projecten en wil je daarover graag meer leren? Dan is dit mogelijk een ideale bijbaan voor je!

Enthousiast geworden?
Lijkt dit jouw ideale bijbaan? Dan maken wij graag kennis en nodigen wij je uit voor een kopje koffie aan boord. Stuur je cv en motivatie per mail t.a.v. Joan Kramer – eigenaar: vacature@gewoonboot.nl . Meer weten? Bel: Joan 06-25485551

Acquisitie op basis van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

VACATURE: geWoonboot zoekt gastvrije locatie host met een hart voor duurzaamheid