Vacature: Duurzame Locatiehost voor de geWoonboot in Amsterdam Noord

Vacature: Duurzame Locatiehost voor geWoonboot in Amsterdam Noord

Ontdek een unieke kans om Locatiehost te worden op de duurzame geWoonboot in Amsterdam Noord, dé buitenGewone vergaderlocatie aan het IJ.

Over ons

De geWoonboot, een prachtige duurzame woonboot, bevindt zich aan het IJ in Amsterdam-Noord, afgemeerd bij de NDSM-werf. Met een adembenemend uitzicht op de Amsterdamse skyline, langsvarende cruiseschepen en betoverende zonsondergangen, bieden we hiermee dagelijks inspiratie aan onze zakelijke gasten. Momenteel zijn we op zoek naar een enthousiaste Locatiehost om ons team te versterken en aan de groeiende vraag te voldoen

Functieomschrijving & Verantwoordelijkheden

De rol van Duurzame Locatiehost biedt dynamiek, waarin elke dag anders is. Je verwelkomt onze gasten hartelijk en zorgt voor een unieke ervaring aan boord. Daarnaast organiseer je duurzame en creatieve uitjes en behoud je het overzicht over de planning. Ook onderhoud je contact met leveranciers, voer je lichte administratieve taken uit en draag je bij aan content voor nieuwsbrieven en social media. Deze rol deel je met een collega en omvat zowel ochtend- als middagdiensten.

Profiel van de Ideale Kandidaat

We zijn op zoek naar een enthousiast organisatietalent met een warme persoonlijkheid en een commerciële instelling. Onze kernwaarden – duurzaamheid, klantgerichtheid en gastvrijheid – weerspiegelen jouw waarden. Je ben klant-, actie- en doelgericht en behoudt altijd het overzicht. Deze functie vraagt om flexibiliteit, zowel binnen een team als zelfstandig. Communicatieve vaardigheden zijn essentieel.

Vereisten

Je hebt minimaal MBO+ niveau en ten minste 2 jaar ervaring in een dienstverlenend beroep. Ervaring in horeca, hospitality of officemanagement is een pré. Vloeiend in zowel Nederlands als Engels (schriftelijk en mondeling) en bedreven met computers en AV-middelen. Je bent flexibel beschikbaar voor 20-30 uur per week, verspreid over 4-5 dagen, en woont in Amsterdam of omgeving.

Wat wij Bieden

Je krijgt een veelzijdige, zelfstandige rol op een buitengewone werkplek aan het IJ. In een klein en gezellig team heerst een informele sfeer. Eigen inbreng, ideeën en creativiteit worden gewaardeerd. We bieden een marktconform tarief/salaris en flexibele werktijden op weekdagen.

Samengevat

Als Gastvrije Locatiehost bij geWoonboot in Amsterdam Noord creëer je een unieke ervaring voor gasten op deze duurzame vergaderlocatie. Jouw succes hangt af van warme ontvangst, soepele vergaderorganisatie en behoud van onze kernwaarden: duurzaamheid, klantvriendelijkheid en gastvrijheid.

Belangrijkste Taken en Vereisten

  • Ervaring in gastvrijheid en hospitality
  • Iemand die graag met mensen omgaat
  • Ervaring met horeca, zakelijke gasten en hospitality
  • Flexibel doordeweeks beschikbaar tussen 14-18u, niet in het weekend of ’s avonds
  • 2-5 korte shifts per week
  • Uitstekende communicatie en betrouwbaarheid
  • Professioneel en representatief
  • Werklocatie: NDSM plein 104, Amsterdam-Noord
  • Uurtarief: € 20,00 / € 25,00 excl. btw
  • Enthousiast? Solliciteer nu!

Lijkt deze functie jou ideaal? Stuur je CV naar [email protected] en kom voor een kennismaking aan boord! Voor meer informatie kun je bellen met Joan Kramer: 06-25485551.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs wordt gesteld.

P.S.

Nieuwsgierig naar onze duurzame initiatieven? Ontdek meer over onze bijdrage aan een betere wereld op de pagina ‘Duurzaamheid en Nieuws‘.