Samen maken we impact

Het is misschien een cliché maar dat is het niet voor niets: samen kunnen we meer dan alleen. Samen de stap zetten naar groen, samen de bedrijfswereld duurzamer maken: samen impact maken. Een mooie eerste groene stap is vergaderen bij de geWoonboot. Een duurzame vergaderlocatie waar je op een verantwoorde manier kunt samen komen met je team.

 

Duurzaam ondernemen
Een bedrijfswereld zonder duurzame ondernemingen is niet meer voor te stellen. Gelukkig wordt iedereen zich steeds bewuster van de noodzaak om duurzamer te leven. Een onderneming kan hierin meteen al grote stappen maken, als bedrijf kun je nu eenmaal meer verschil maken dan als eenling. Duurzaam ondernemen gaat uit van balans tussen de 3 p’s: planet, people en profit. Bedrijfsvoering voeren die op een positieve manier effect heeft op mens, milieu en maatschappij. 

Duurzaam ondernemen is heel breed, je kunt op ieder vlak van het ondernemerschap namelijk wel een duurzame keuze maken. Of het nu gaat om vervoer, afvalverwerking, voeding, productie, inkoop, energie of huisvesting, voor alles is een groener alternatief. Dit kan het soms ook overweldigend maken, want waar begin je nu met verantwoord en duurzaam ondernemen? De juiste ketenpartners vinden kan al een eerste en mooie grote stap zijn. Door samen te werken met partners die duurzaamheid hoog op de lijst hebben staan, kun je op een laagdrempelige manier al een stap in de groene richting zetten.De geWoonboot als ketenpartner
Wij vinden het belangrijk om niet alleen samen te werken met duurzame ketenpartners maar ook om er zelf een te zijn. Zodat jij met je bedrijf duurzame stappen kunt zetten, simpelweg door bij ons te vergaderen. Door de geWoonboot te boeken maak je al bewust een duurzame keuze. Daarnaast zullen jij en je team ook duurzaam geïnspireerd worden wanneer jullie aanwezig zijn op de geWoonboot. Hoe kunnen jullie ‘groen’ een prominente plek geven in het alledaagse werkleven. Duurzame voeding, beter recyclen, hergebruik van grondstoffen, minder papier, groene energie of duurzamer vervoer. Laat je hiervoor ook inspireren op de geWoonboot.We doen dit samen
Net als dat wij een duurzame partner zijn voor jullie, maken wij ook gebruik van mooie duurzame initiatieven om onze missie voor te zetten. Iedereen heeft zijn eigen krachten en expertise en daar maken wij graag gebruik van. Door bewust voor partners te kiezen met dezelfde visie en waarden als de geWoonboot, creëren we een verlengstuk van onze duurzame missie. Denk hierbij onder andere aan het recyclen van meubels door Neef Louis, biologische planten van Sprinklr, bruiswater uit de kraan met Sodastream, vegan happen van SharpSharp en catering van sociaal duurzaam restaurant Floid.

Kom jij binnenkort met jouw groene initiatief in dit rijtje? Of mogen wij bij de geWoonboot een verlengstuk zijn van jouw duurzame missie? We zien je graag snel bij ons op de vergaderboot.

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *