Van 19 tot en met 23 augustus vindt het 5-jaarlijkse evenement SAIL Amsterdam plaats. Wil jij SAIL 2015 ook meemaken en de tall ships van dichtbij bewonderen vanuit een sloep met collega’s of zakenrelaties? Waar kun je dan beter starten en eindigen, dan op de voormalige scheepswerf NDSM?

Het mooie is, de geWoonboot ligt binnen het SAIL-gebied en is tijdens het evenement te boeken als exclusieve thuisbasis voor zakenrelaties. Aanschouw vanuit hier de levendigheid op het IJ. Bovendien hebben wij speciaal arrangementen samengesteld voor een sloepvaart met lunch of borrel.

Vanaf de geWoonboot maak je een onvergetelijke rondvaart over het IJ tijdens SAIL Amsterdam. Op woensdag 19 augustus vindt de aftrap van het evenement plaats: SAIL In, de intocht van 600 schepen. Op de vier andere dagen kun je de aangemeerde schepen bewonderen vanaf het water. Onze schipper vaart met maximaal 11 passagiers in een open sloep, tijdens het varen geniet je van een hapje en een drankje.

Bij terugkomst op de geWoonboot is er nog genoeg tijd om het programma op de voormalige scheepswerf NDSM mee te maken. De werf is voor deze gelegenheid omgedoopt tot “Groene Oceaan” en staat in het teken van innovatie, techniek en duurzaamheid. Er is veel te zien, met het festivalhart bij De Smederij, kinderactiviteiten en een botenparade. Aan wal bij de geWoonboot geniet je van live duurzame botenrestauratie onder leiding van Jan Huisman, schepenbouwer en mede-eigenaar van de geWoonboot.

Heb je interesse en wil je meer informatie ontvangen over de arrangementen? Stuur dan een mail naar [email protected]

Bekijk hier het actuele programma van SAIL.