[et_pb_section bb_built=”1″ admin_label=”section” transparent_background=”off” allow_player_pause=”off” inner_shadow=”off” parallax=”off” parallax_method=”off” padding_mobile=”off” make_fullwidth=”off” use_custom_width=”off” width_unit=”on” make_equal=”off” use_custom_gutter=”off” custom_padding_tablet=”50px|0|50px|0″ custom_padding_last_edited=”on|desktop” prev_background_color=”#000000″ next_background_color=”#000000″][et_pb_row admin_label=”row” background_position=”top_left” background_repeat=”repeat” background_size=”initial”][et_pb_column type=”4_4″][et_pb_text admin_label=”Off-the-grid vergaderen” use_border_color=”off” background_position=”top_left” background_repeat=”repeat” background_size=”initial” _builder_version=”3.19.13″]

Helemaal los van de wal

Off the Grid vergaderen op het water is een buitengewone belevenis, alles aan boord van de geWoonboot draait op eigen opgewekte energie. Met daarbij het gevoel van buiten zijn maar toch in de stad , omgeven door de ruige industriële NDSM-werf en op een duurzame woonboot genieten van een prachtig uitzicht op het IJ, dat moet je een keer hebben meegemaakt.

Nu zijn we continue aan het kijken waar we de boot en onze bedrijfsvoering kunnen verbeteren en verduurzamen en deze maand hebben we een aantal technische verbeteringen doorgevoerd. Door de optimalisering van de systemen door installateur Off-Grid Factory kun je op onze drijvende locatie nu echt off-the-grid vergaderen. Dit betekent dat onze bedrijfsvoering 140% op eigen opgewekte energie draait en dat wat we extra opwekken ook nog kunnen opslaan, hoe gaaf is dat!

Puntjes op de i

Off the grid factory logoZo is het laatste restje eerste generatie zonnepanelen vervangen door veel krachtigere panelen die een grotere opbrengst leveren en hebben we in de zomer zelfs energie over. Deze overtollige energie kunnen we in warmte op te slaan in een buffervat en extra opslaan in de accu van de elektrische sloep (of eventueel e-auto). Ons verbruik en opbrengst zijn nu inzichtelijk in de online “optics”-tool. Wij zijn klaar voor de zon! Kom je Off-the-grid vergaderen?

Opgewekt aan het IJ

Mooi nieuws van onze buren op de NDSM-werf ! Interieurbouwer Fiction Factory aan de Toetsbordweg wekt 30% eigen stroom op met zonnepanelen. Deze oplevering is de 1e van een reeks zonne-energieprojecten voor leden van NDSM Energie, de lokale energiecoöperatie op de werf.

Wil je weten hoe de systemen aan boord van de geWoonboot precies werken? Lees meer over zonnepanelen, het groendak, en de warmtewisselaar.

Kom je gauw off-the-grid vergaderen op de geWoonboot?

Vraag HIER een vrijblijvende offerte aan

 

 

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][et_pb_row admin_label=”row” background_position=”top_left” background_repeat=”repeat” background_size=”initial”][et_pb_column type=”4_4″][et_pb_image src=”https://gewoonboot.nl/wp-content/uploads/2015/04/Olivier-tekening-gwb.jpg” show_in_lightbox=”off” url_new_window=”off” use_overlay=”off” animation=”off” sticky=”off” align=”left” force_fullwidth=”off” always_center_on_mobile=”on” use_border_color=”off” border_color=”#ffffff” border_style=”solid” alt=”Duurzame systemen geWoonboot” title_text=”Duurzame systemen geWoonboot” animation_style=”none” animation_duration=”1000ms” animation_intensity_slide=”50%” show_bottom_space=”on”]

[/et_pb_image][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]