MVO nederland meet & greet gewoonboot amsterdam vergaderlocatie
Vorige week was MVO Nederland bij ons aan boord en organiseerde een Meet & Greet onder de noemer DUURZAAM DATEN IN DE HOOFDSTAD, want als het gaat om duurzame uitdagingen en oplossingen is er geen tijd te verliezen. Zij organiseren zeer regelmatig bijeenkomsten om ondernemers en organisaties duurzaam aan elkaar te matchen, dit keer in zomerse sferen. In de buitenlucht. Met een aangepast programma in de vorm van een minifestival én met catering van Instock

 

Schrijfster Annelies Roon (De Schrijverij) schreef dit leuke artikel/ blog over de bijeenkomst.
Klik op de afbeelding of hier om het hele artikel te lezen.

MVO Nederland meet en greet gewoonboot amsterdam


Catering
De foodtruck van Instock was aanwezig op het zomerse minifestival rondom de geWoonboot. Instock zet voedselverspilling letterlijk en figuurlijk op de kaart. De oprichters van Instock zagen als assistent-supermarktmanagers bij Albert Heijn een kans om een betere bestemming te creëren voor de onverkochte producten. Denk aan een rijpe mango, een broccoli met een schoonheidsfoutje of overschotten van vlees en vis. Met hun restaurants en catering (zoals deze foodtruck) geven zij opnieuw waarde aan dit voedsel. Instock redt iedere week zo’n 2.500 kilo eten en heeft sinds 2014 al meer dan 385.000 kilo eten van de verspilling gered.

Dit restaurant, inmiddels keten met drie restaurants, zit in Amsterdam op de Czaar Petersstraat, hier ga je goed uit eten.

Een event van MVO Nederland en mede mogelijk gemaakt door:
Fentimans frisdranken | Noorderlicht café  | IJhallen Instock