Ben je op zoek naar een bijzonder en duurzaam (bedrijfs) uitje? Kom plastic vissen tijdens je meeting vanaf de geWoonboot in Amsterdam. We nemen je mee het water op voor een leuke ochtend of middag en tegelijkertijd help je mee de Amsterdamse wateren plasticvrij te maken en houden.

geWoonboot plastic vissen groepsuitjePlastic vissen is erg geschikt als bedrijfsuitje, teamuitje of groepsuitje. We beloven je niet alleen een leuke, maar ook een zinvolle ochtend of middag. Samen maken en houden we de Amsterdamse wateren plasticvrij.

Plastic vissen is trouwens niet alleen moreel bevredigend en goed voor het milieu, maar ook sportief en leuk. Elke dag is anders. Je bent voortdurend in beweging in de frisse buitenlucht. Je leert het spel van wind en water kennen. De maten, soorten en kleuren van de gevangen plastics zijn heel afwisselend. De hele wegwerpmaatschappij komt in de gracht voorbij, aldus socioloog, publicist en singer-songwriter Dick Pels in: Plastic vissen: een handleiding voor beginners. En daarnaast: als één op de vier Nederlanders elke dag één stukje zwerfvuil zou opruimen, zou ons land heel snel zwerfafvalvrij zijn.

Algemene informatie

Het uitje is bedoel voor groepen van minimaal acht en maximaal twaalf personen. Je vertrekt vanaf de geWoonboot op de NDSM-werf en komt daar ook weer terug. Het plastic vissen duurt ongeveer twee uur en bedraagt €27,- per uur. excl. 21% btw, inclusief materiaal om te vissen, een biologisch drankje en een plantaardige energiereep van Sharp Sharp. Ook de boothuur en ervaren schipper is uiteraard inbegrepen.

Ga je mee plastic vissen? Stuur een e-mail naar [email protected] voor meer informatie of om te boeken. Uiteraard vinden we het belangrijk dat het een groot succes is voor iedereen, dus deel vooral alvast jouw wensen, ideeën en suggesties met ons.