Kleine vergaderruimte amsterdam

Zoek je een kleine vergaderruimte in Amsterdam met een unieke sfeer en een prachtig uitzicht? Dan is De Gewoonboot de perfecte plek voor jou. Deze boot van 120m2 ligt op het water bij de NDSM-werf, een creatieve hotspot in Amsterdam-Noord.

Op De Gewoonboot kun je kleinschalig vergaderen in een lichte en gezellige ruimte, met uitzicht over ’t IJ. Je ziet de zeilboten, cruiseschepen en de veerpont voorbij komen. Je hebt ook toegang tot een terras waar je even kunt ontspannen en genieten van de frisse lucht. Bij De Gewoonboot word je goed verzorgd door een hostess die zorgt dat je niets tekort komt. Je kunt ook smullen van heerlijk en gezond eten. En dat alles op een duurzame manier.

Wil je een keer iets anders dan een standaard vergaderzaal? Boek dan nu De Gewoonboot, de ideale kleine vergaderruimte in Amsterdam.

Boek jouw kleine vergaderruimte in Amsterdam

Ben je enthousiast geworden? Kom dan kleinschalig vergaderen bij ons in Amsterdam. Neem contact met ons op om al jouw wensen te bespreken. Samen maken we er een fijne dag van, waarbij je als directieteam vol energie weer naar huis gaat.

  Dichtbij de stad maar toch helemaal buiten

  Magnifiek uitzicht over de skyline van Amsterdam

  Je bent omringd door de kleurrijke natuur

  Je voelt je snel thuis op de sfeervolle vergaderlocatie

  De unieke plek prikkelt en inspireert

  Veel aanvullende activiteiten in de uurt

  Alle moderne faciliteiten aan boord

  Eten en drinken volledig naar wens verzorgd

Reviews

Onze favoriete locatie

De ambiance van de locatie zorgt in de basis al voor een goede sfeer. Alles is vooraf goed doorgesproken door een helder en gecontroleerd boekingsproces waar Joan de juiste aandacht aan besteed. De locatie voorziet in alles voor een goede vergadering en de verzorging van de genodigden. Daarnaast nog eco vriendelijk, uitkijk op het IJ, wat wil je nog meer. Voor mij DE favoriet voor externe vergaderingen, zelfs in coronatijd. Joan dank je wel voor de goede zorgen.

Jeanette Mica- Gemeente Amsterdam

Absoluut een aanrader!

Top locatie met uitstekende verzorging. Ontvangst en contact met Joan heel prettig. Parkeren vlakbij locatie, erg fijn. Absoluut een aanrader.

Michelle Trumpie – Swissport

Vergaderen met uitzicht op het IJ, geWoonboot
Vergaderlocatie geWoonboot Amsterdam
Vergaderen op de geWoonboot, Theo Fransman Kamer

Kom ook kleinschalig vergaderen in Amsterdam

Ben je enthousiast geworden? Kom dan kleinschalig vergaderen bij ons in Amsterdam. Neem contact met ons op om al jouw wensen te bespreken. Samen maken we er een fijne dag van, waarbij je als directieteam vol energie weer naar huis gaat.

  2-20 personen
  (H)eerlijke koffie&thee
  Bio catering
  Host

  Vrij uitzicht
  Flipovers, post-its
  Zelfopgewekte energie
  Terras aan het water

  WiFi
  AV middelen
  Bereikbaar met OV
  Altijd parkeergelegenheid