Japans diner: een culinaire beleving op de boot

Op de geWoonboot bieden we met veel succes een bijzonder, authentiek Japans diner aan. Waan je een avond in Aziatische sferen met wijds uitzicht over het IJ. Zo eet je nergens in Amsterdam!

Het Andere Restaurant

Het heerlijke diner wordt verzorgd door chefkok Merel Launspach van “Het Andere Restaurant”. Deze Nederlandse chef raakte tijdens haar reis door Japan zo geboeid door de sociale wijze waarop de Japanners samen eten, dat ze er kooklessen nam. Ze leerde bovendien de basis van de taal spreken om de achterliggende filosofieën van de Japanse keuken te kunnen doorgronden.

Zorg voor je tafelgenoten

Alle gerechten worden geserveerd op Japans porselein. De avond begint met sake en appetizers als gyoza met rivierkreeftjes en shii-take. Je proeft smaken die je meenemen naar het land van de rijzende zon en leert tijdens het diner hoe je op Japanse wijze zorgt voor je tafelgenoten.

Diner Japans geWoonboot

Hoofdrol voor groenten

Groenten spelen de hoofdrol tijdens dit diner, met wild en duurzaam gevangen vis als onmisbare figuranten. Alles wordt zelf gemaakt van uitsluitend kwaliteitsproducten, bij voorkeur biologisch.

Proeven?

Benieuwd naar deze culinaire Japanse beleving door Het Andere Restaurant en heb je interesse in een diner op de geWoonboot? Bekijk de flyer en vraag een offerte aan.