De lekkerste groenten in de spotlights

Willem & Cammeraat is een culinaire samenwerking tussen Willem ten Teije en Ruben Cammeraat. Deze twee geëngageerde koks zetten met enthousiasme de lekkerste groenten in de spotlights! Aan boord van de geWoonboot met het fantastische uitzicht op het IJ, verzorgen deze creatieve chefs een bijzonder diner.

80-20 principe

Het diner van dit creatieve duo Willem & Cammeraat op de geWoonboot wordt bereid volgens het 80-20 principe. De chefs zetten met enthousiasme de lekkerste groenten van het seizoen in de spotlights, die ze het liefst direct bij de boer vandaan halen. Op de verschillende festivals waar ze staan, koken ze vanuit hun mobiele restaurant “Le Grand Croissant” met telkens een andere groente in de hoofdrol.

Future food diner

Op de geWoonboot draaien deze heren ook voor een avontuurlijke twist aan je avond hun hand niet om. Als je durft, voegen zij een Instecten-pubquiz toe aan de avond, inclusief bijbehorende culinaire insecten-amuses. Het diner van de toekomst?

Focus op ambachtelijk & toekomstbestendig

Alle creatieve culinaire concepten die Willem & Cammeraat aanbiedt zijn gebaseerd op een aantal uitgangspunten. Zo ligt de focus op lokale, duurzame producten van ambachtelijke leveranciers en gebalanceerde smaken. Goed en lekker voor de gast in balans met de natuur en het seizoen. Zo laten de chefs ook zien hoe we ons voedingspatroon toekomstbestendig kunnen inrichten.

Willem&Cammeraat diner catering geWoonboot

Proeven?

Benieuwd naar de creatieve culinaire uitspattingen van Willem & Cammeraat en heb je interesse in een diner aan boord van de geWoonboot? Bekijk de flyer en vraag een offerte aan.