We kregen leuk nieuws van MeetingReview: we zijn de prijzen gevallen bij de Provincie Award 2019. De geWoonboot heeft de tweede prijs gewonnen in de categorie S (tot 25 personen) van de provincie Noord-Holland (uit meer dan 1400 meeting en event locaties!). De erkenning krijgt een mooie plek op de boot.

GeWoonboot vergaderlocatie MeetingReview Provincie Award 2019MeetingReview is een onafhankelijke website waar ervaringen over meetinglocaties en meetingdiensten door gebruikers worden gedeeld. Het platform heeft als doel om het beste onafhankelijke platform te zijn waar ervaringen over locaties en diensten door gebruikers worden gedeeld.

Provincie Award 2019

We voelen ons vereerd om aan de hand van onze reviews als tweede uit de bus te komen bij de MeetingReview Provincie Award 2019.

Weer terug op de geWoonboot! Het blijft een prachtige locatie waar alles perfect geregeld is. Het uitzicht over het IJ is geweldig, de ontvangst hartelijk en de lunch heerlijk. Enig minpuntje: een enkele collega heeft last van de deining – het blijft een boot! – maar ook daar is op de geWoonboot aan gedacht in de vorm van een pilletje. – Joyce van Hoogstraten, Dubois & Co. Registeraccountants

Alle gasten die een review op MeetingReview hebben geschreven: bedankt!

Op een toplocatie in Amsterdam-Noord, hebben wij met ons team een inspirerende dag gehad. We zijn de hele dag goed verzorgd geweest. Fijn dat het milieu bewust zijn zo verweven is met deze locatie. – Cynthia van Heek – Kembel, GGD Amsterdam

Wil je de prijs bewonderen of zelf een review kunnen achterlaten? Kom dan eens bij ons vergaderen.