Op donderdag 9 maart 2017 vertrokken we naar Rotterdam voor de uitreiking van de Nationale Meeting Award * 2017. De geWoonboot heeft gewonnen in de categorie small dankzij de mooie reviews van onze gasten en de punten van de jury.

Best wel spannend, maar …..” we hebben ‘m! Hoe trots kun je zijn, dit stond er in het juryrapport:

“Over alles is nagedacht: het ver doorgevoerde zelfvoorzienende en maatschappelijk bewuste concept, ook de communicatie daarover en de visie achter de vergaderlocatie zijn duidelijke pluspunten. De combinatie van comfort, gastvrijheid in alle details, MVO en het uitzicht op het IJ maken de geWoonboot tot een bijzondere vergaderaccommodatie” .

Lieve allemaal, dank voor jullie steun en waardering. Vandaag hadden we weer een volle boot met vergadergasten en waren we weer ‘gewoon’ aan het werk maar gelukkig hebben we de beelden nog!

Tot snel op de geWoonboot!

Jan, Joan en Rebecca.

* De Nationale Meeting Award is een initiatief van MeetingReview, EvenementContact en MeetingMagazine.nl. Deze algemene, onafhankelijke prijs is bestemd voor de beste meeting- en eventlocatie van Nederland en het beste organisatiebureau.

Ook een dag boeken op deze bijzondere vergaderlocatie? Klik hier: Reserveren

Reacties zijn gesloten.