Koningsdag "Ik Willem Opladen" geWoonboot

Wat: geWoonboot is oplaadpunt tijdens NDSM Koningsdag ‘Ik Willem’
Waar: geWoonboot, NDSM Plein 104, 1033 WB Amsterdam
Tijd: 9:00 -15.00u
Datum: zaterdag 26 april

“Ik Willem opladen” op Koningsdag op de geWoonboot. Heb je behoefte aan wat energie of je mobiel leeg? Van 9:00-15:00u kun je bij ons terecht voor het duurzaam opladen van je mobiel en jezelf … laat die zon maar schijnen dan komt alles goed!

Wist je dat naast dat je mobiel dan wordt opgeladen door onze eigen zonnepalen het spoelwater van het toilet bestaat uit regenwater, dus hiermee besparen we heel veel kostbaar drinkwater. 

Het water van het toilet wat je doorspoelt, gaat ook niet verloren in het riool, maar hiermee voeden we een drijvende tuin met planten. Deze drijvende tuin heet een helofytenfilter en ‘zuivert’ het water zodanig dat we hier het toilet nog een keer mee kunnen doorspoelen, heel efficiënt!

De verwarming aan boord tijdens het wachten van het opladen komt uit het IJ. Hoe werkt zit? De warmtewisselaar die in het water hangt fungeert als bron voor de warmtepomp, die samen met de zelf opgewekte stroom zorgt dat de vloerverwarming zorgt voor een aangename temperatuur aan boord. 

Ontdek duurzame energie op geWoonboot tijdens Koningsdag! Laad jezelf & je mobiel op met zonnekracht en geniet van heerlijke hapjes & drankjes. Kom langs en beleef een geweldige dag!

 

Voor het volledige NDSM Koningsdag programma , kijk op de website www.ndsmvrijhaven.nl.