Amsterdam augustus 2020 : Een nieuwe tijdelijke samenwerking resultaat in een prachtige NDSM POP-UP vergaderlocatie.

De aanleiding was dat door 1,5 meter RIVM maatregel de capaciteit van de groepen die we mogen ontvangen gehalveerd zijn en aanvragen van 15 personen of meer kunnen wij op dit moment geen 1,5m garantie geven. Dit heeft bij ons de creativiteit laten stromen en zijn we een samenwerking aangegaan met de stichting die de NDSM loods beheerd. Deze Stichting is bezig met het ontwikkelen van een theater in de NDSM-loods en tot die tijd staat een prachtige bovenzaal leeg. Ons idee was om hier een tijdelijke  POP-UP vergaderlocatie van te maken.

Deze zaal is een prachtige industrieel ruimte van 120m2 war je de originele stalen spanten behouden zijn gebleven. Alles is heel ruim industrieel en origineel, waar gasten op deze unieke plek lekker ruim met bijvoorbeeld 17-18 personen op veilige afstand te kunnen komen voor een vergadering, training, offside of brainstorm.

En een mooi duurzaam🌱 detail is dat het dak van de NDSM loods een van de grootste zonnedaken is van Amsterdam, met bijna 1400 zonnepanelen ! Zien hoeveel je opwekt tijdens je meeting?  https://ndsmloods.nl/over/zonnepanelen/

Deze locatie is tijdelijk tot 15 oktober 2020 te boeken via www.NDSMvergaderlocaties.nl

Check hieronder het filmpje