Extra's

Aanvullende activiteiten en arrangementen

Wilt u de bijeenkomst op de geWoonboot een extra dimensie geven?
We bieden naast de drijvende vergaderlocatie met al haar faciliteiten, aanvullend verschillende activiteiten en arrangementen aan. Vertelt u ons vooral uw speciale wensen.

Activiteiten

Sloepvaren

Een bijzondere bijeenkomst nog memorabeler maken? Met onze klassieke open sloep (max 11 personen) maakt u een rondvaart in Amsterdam Noord of door de grachten in het centrum. Varend ontbijten, lunchen of borrelen – een mooi begin van de werkdag, een prettige onderbreking of afsluiting. In overleg is een rondvaart met een overdekte salonboot of een rondvaart met grotere groepen ook mogelijk. > Meer weten?

Extra’s die uw vergadering bijzonder maken

Rondleiding

Extra’s die uw vergadering bijzonder makenRondleiding geWoonboot
Altijd al eens de geWoonboot van binnen willen zien? Of nieuwsgierig naar hoe je zelf duurzaam kunt wonen? Laat je inspireren tijdens een rondleiding langs de duurzame systemen en het technische hart in het ruim van de boot.

 

 

 

Rondleiding NDSM-werf

De indrukwekkende scheepvaartgeschiedenis en de huidige functie als grootste cultuurbroedplaats van Nederland maken het NDSM-terrein een boeiend gebied voor een rondleiding. Met een NDSM-kunstenaar als gids kunt u ronddwalen over dit magische terrein en komt u alles te weten over de rijke historie, de kunstenaars in de kunststad en laatste ontwikkelingen in deze bijzondere, creatieve broedplaats. >> Meer weten?

Extra’s die uw vergadering bijzonder maken

Workshop

U kunt via ons een unieke vergader-break organiseren. Maak een originele fietstocht door Amsterdam Noord op bijzondere fietsen of houd een proeverij van biologische wijnen of high tea bij ons aan boord. Bel of mail ons voor meer informatie, wij denken graag met u mee.

>> Meer weten?

Dagarrangementen

De geWoonboot biedt verschillende dagarrangementen aan. Kom tot nieuwe ideeën tijdens een brainstorm of heisessie bij ons aan boord. Bekijk hier de verschillende arrangementen.

Expert meetings

De geWoonboot heeft als missie kennis over duurzaam, drijvend wonen en werken te delen en te verrijken. Wij organiseren regelmatig bijeenkomsten met sprekers met expertise op het gebied van duurzaamheid, netwerkbijeenkomsten, sustainability colleges en rondleidingen op de geWoonboot o.a. in het technische hart in het ruim. Houd onze agenda in de gaten, meld u aan voor de nieuwsbrief of volg ons op facebook of twitter voor nieuwe activiteiten, tips en ander (on)geWoon duurzaam nieuws.

>> Meer weten?

Dineren aan boord

Je kunt aan boord van de inspirerende geWoonboot ook terecht voor diner. Onze cateraars bereiden met zorg voor u een buffet, walking dinner of een heerlijk privé driegangendiner op maat. Neem gerust contact met ons op om uw wensen te bespreken. Bekijk hieronder de flyers voor twee speciale diners die wij aanbieden: een authentiek Japans diner en een innovatief (insecten) diner.

Japans Diner door Het andere restaurant

Innovatief future food diner door Willem & Cammeraat (optioneel met insecten hapjes)

Dineren bij de buren

Naast een diner aan boord van de geWoonboot kunt u ook kiezen voor een van de dichtbij gelegen horecagelegenheden op de NDSM-werf voor een gezellig diner:

Noorderlicht Café
Pllek
Bistro Noord
IJ-kantine
Restaurant Brooklyn 
Loetje aan ‘t IJ

Indien u via ons reserveert bij de vier eerst genoemde restaurants, ontvangt u een kleine verassing van het huis.

Water werkt altijd ontspannend

Bedankt voor de goede ontvangst en de mooie plek. Het was boven verwachting en hopen hier nog vaker terug te komen.

Johan Reitsma

Step In Control BV

Bijzonder aangenaam

GewoonBoot ligt bij ons aan de overkant van het IJ. Leuke korte overtocht en aan het einde weer terug met klassieke sloep. Ruimte en verzorging helemaal op maat en aangenaam. Aardig, behulpzaam en voorkomend. Allemaal precies goed.

Michiel van Oerle

Desk.nl