Duurzaam vergaderen in Amsterdam

Ontdek de duurzame vergaderlocatie geWoonboot. De vergaderlocatie is volledig autarkisch, wat betekend dat ze in haar eigen energiebehoefte en waterzuivering voorziet. Bovendien is zij uiteraard van alle moderne gemakken voorzien.

De duurzame woonboot

De geWoonboot is in 2006 ontworpen door architect Henk de Velde en is het prototype gebouwd door Delta Wonen Zwolle. Vijf jaar lang was de geWoonboot onderdeel van de lokale duurzame energie-expositie ‘Opgewekt.nu’ op de NDSM-werf, waarna zij haar huidige functie als duurzame vergaderlocatie kreeg.

Voor geWoonboot-eigenaren Joan en Jan is duurzaam drijvend werken (en wonen) ‘heel gewoon’ en zij zetten zich in voor de promotie daarvan. Met de geWoonboot laten zij zien hoe duurzaam drijvend werken en wonen er uit kan zien. Op deze manier dragen zij uit wat je zelf kunt bijdragen aan een beter milieu en inspireren ze anderen om ook hun kennis te delen. “We hopen zo bij bezoekers een vonkje over te laten springen.”

De vergaderruimtes

De geWoonboot maakt vergaderen bijzonder. De duurzame lokatie inspireert en zet aan tot innovatief nadenken. Hier komen nieuwe ideeën tot stand. In de grote zaal heb je uitzicht op de skyline van Amsterdam en door de schuifpui naar het terras aan het water kun je het kabbelende water zien. Je drijft!
Ondertussen wordt je door onze gastvrouw volledig ontzorgd, de formule voor succesvol vergaderen.

Bereikbaarheid

De NDSM-werf is zeer goed bereikbaar met het openbaar vervoer of de auto. In 15 minuten ben je met de pont vanaf het centraal station op de werf en vanaf de ponthaven is het nog maar 5 minuten lopen naar de geWoonboot.
Ook met de auto is de geWoonboot goed bereikbaar. Parkeren kan voor de deur voor slechts 1,30 p/uur en op 5 minuten lopen kan dit zelfs gratis. Bekijk hier de uitgebreide routebeschrijving.

Zo werkt de GeWoonboot

Off the Grid duurzaam vergaderen op het water in Amsterdam
Vergaderen met uitzicht op het IJ, geWoonboot
Vergaderen IJzaal
Vergaderen op de geWoonboot, Theo Fransman Kamer
Vergaderlocatie geWoonboot Amsterdam