Duurzame locatie Amsterdam: vergader op de geWoonboot

Wat is de gewoonboot?

Zoek je een duurzame locatie in Amsterdam voor je vergadering of evenement? Dan is de geWoonboot een ideale optie! Deze unieke vergaderlocatie ligt op het water in Amsterdam-Noord en is zelfvoorzienend. Ze gebruikt zonne-energie en regenwaterrecycling, en zuivert haar eigen afvalwater met een natuurlijk systeem. Zo draagt ze bij aan een groene en duurzame wereld. Het is een duurzame keuze voor zakelijk bijeenkomsten en events. Je kan en je meeting organiseren en je draagt tegelijkertijd ook bij aan een duurzamere toekomst. 

 

Het is een inspirerende plek om te vergaderen, met een fantastisch uitzicht over het IJ en de skyline van de stad Amsterdam. Je bent omdringd door groen en kabbelend water en hebt altijd de hele lokatie voor jezelf. Je kunt er met 2 tot 25 personen terecht. Of je nu een workshop, een training, een brainstorm, een heidag of een teambuilding wilt organiseren, de geWoonboot staat voor je klaar. Ze verzorgt ook heerlijke duurzame catering, met biologische, lokale en fairtrade producten. En ze houdt rekening met jouw wensen en eventuele dieetwensen of allergieën.

Meer lezen
Meer lezen
Meer lezen

hoe duurzaam is de gewoonboot?

De geWoonboot wil niet alleen zelf duurzaam zijn, maar ook anderen inspireren om dat te worden. Daarom is deze vergaderlocatie gebouwd volgens de cradle to cradle, filosofie, waarbij alle materialen hergebruikt of afgebroken kunnen worden. De geWoonboot zorgt voor haar eigen energie- en watervoorziening, zonder gebruik te maken van fossiele brandstoffen of het riool. 

 

Hier zijn 11 punten die laten zien hoe duurzaam de geWoonboot is:

De geWoonboot

 1. wekt haar eigen elektriciteit op met zonnepanelen op het dak.
 2. slaat eigen opgewekte energie op in accu’s en voorziet zelf in eigen energie middels omvormers en eigen opgewekte energie.
 3. verwarmt en koelt haar binnenklimaat met een warmtepomp die via een warmtewisselaar gebruik maakt van de energie van het water uit het IJ.
 4. zuivert haar eigen afvalwater met een helofytenfilter, een natuurlijk systeem met planten en bacteriën.
 5. gebruik alleen biologische afbreekbare schoonmaakmiddelen en verzorgingsproducten om het ecosysteem van bacteriën te behouden voor het natuurlijke systeem in het helofytenfilter.
 6. vangt regenwater op van het dak en gebruikt dat voor het doorspoelen van de toiletten en verzorgen van de planten.
 7. heeft een groen dak dat zorgt voor isolatie, biodiversiteit en waterberging
 8. stimuleert haar gasten om duurzaam te reizen, bijvoorbeeld met de fiets, het openbaar vervoer of een elektrische auto.
 9. serveert alleen biologische, lokale en fairtrade producten voor de catering. Deze is voornamelijk vegetarisch en vegan.
 10. kiest zorgvuldig haar leveranciers zoals bijvoorbeeld social entrepreneurs  bedrijven die een dagbesteding bieden of alleen lokaal werken. 
 11. recycled haar afval en heeft een wormenbak en moestuin voor het organisch afval.

 

Wat kan je doen op de geWoonboot?

De geWoonboot is meer dan alleen een duurzame locatie in Amsterdam. Het is ook een plek waar je wordt geïnspireerd, kan ontdekken en in alle rust kan focussen. Op de geWoonboot kun je allerlei soorten zakelijke bijeenkomsten organiseren, die passen bij jullie duurzame missie en visie,.

Of je nu een directieteam meeting, een MT, een workshop, een training, een brainstorm, een heidag of een teambuilding wilt houden, de geWoonboot heeft de perfecte ruimte en sfeer voor jou. Maar wat maakt de geWoonboot zo uniek? Scroll naar beneden en ontdek waarom de geWoonboot de ideale duurzame vergaderlocatie in Amsterdam is.

Kom je duurzaam vergaderen op de geWoonboot?

Duurzaam vergaderen Amsterdam nu reserveren

Vraag direct een vrijblijvende offerte aan voor duurzaam vergaderen op de geWoonboot. 
Binnen een paar uur een op maat offerte in je inbox!

vrijblijvende offerte aanvragen

  Dichtbij de stad maar toch helemaal buiten

  Magnifiek uitzicht over de skyline van Amsterdam

  Je bent omringd door de kleurrijke natuur

  Je voelt je snel thuis op de sfeervolle vergaderlocatie

  De unieke plek prikkelt en inspireert

  Veel aanvullende activiteiten in de uurt

  Alle moderne faciliteiten aan boord

  Eten en drinken volledig naar wens verzorgd

vergaderlocatie amsterdam noord ndsm erf duurzame locatie vergaderruimte amsterdan noord
Duurzaam vergaderen amsterdam vergaderlocatie amsterdam noord D

Duurzaam vergaderen Amsterdam: waarom kiezen voor de geWoonboot?

De geWoonboot is een duurzame locatie die laat zien hoe je duurzaam kunt leven en werken op het water. Op de geWoonboot geniet je van de volgende voordelen:

 • Duurzaamheid: de geWoonboot is energieneutraal en zelfvoorzienend. Ze gebruikt zonne-energie en regenwater, en zuivert haar eigen afvalwater met een natuurlijk systeem. Zo vermindert ze haar ecologische voetafdruk en draagt ze bij aan een betere wereld.
 • Inspiratie: de geWoonboot ligt in Amsterdam Noord, een bruisende en creatieve omgeving. Ze biedt een prachtig uitzicht op het IJ en de stad, en is omringd door groen en water. Ze stimuleert creativiteit en innovatie tijdens zakelijke bijeenkomsten, en helpt je om nieuwe ideeën te genereren en out-of-the-box te denken.
 • Flexibiliteit en faciliteiten: de geWoonboot heeft verschillende vergaderruimtes en opstellingen, waardoor ze geschikt is voor zowel kleine teams als grotere groepen. Ze heeft moderne faciliteiten en comfortabele stoelen, waardoor ze een prettige en productieve omgeving is voor zakelijke bijeenkomsten. Ze past zich aan aan jullie wensen en doelen, en zorgt voor een optimale setting voor de vergadering.

 

Boek nu je duurzame locatie in Amsterdam.

Wil je meer weten over duurzaam vergaderen op de geWoonboot of een reservering maken?

Vraag direct een offerte aan of neem contact op via [email protected] of bel ons op 020-3200280.

We kijken ernaar uit jullie te ontvangen

Vergaderen met uitzicht op het IJ, geWoonboot
Vergaderlocatie geWoonboot Amsterdam
Vergaderen op de geWoonboot, Theo Fransman Kamer

Duurzaam vergaderen Amsterdam nu reserveren

Vraag direct een vrijblijvende offerte aan voor een vergadering op de geWoonboot. 
Binnen een paar uur een op maat offerte in je inbox!

offerte

Onze klanten