Duurzaam vergaderen in Amsterdam op de geWoonboot

Wat is de gewoonboot?

Ben je op zoek naar een duurzame vergaderlocatie in Amsterdam? Dan is de geWoonboot een uitstekende keuze! Het is een eco-woonboot op het IJ van Amsterdam. De  vergaderlocatie in Amsterdam-Noord is energieneutraal. Ze maakt gebruik van zonne-energie en regenwaterrecycling, waardoor het een milieuvriendelijke en duurzame keuze is voor zakelijke bijeenkomsten en evenementen. Het biedt een inspirerende omgeving en creëert een positieve impact op het milieu. Het is de perfecte plek om jouw vergadering te organiseren en tegelijkertijd bij te dragen aan een duurzamere toekomst.

 

Op deze plek kun je duurzaam vergaderen in Amsterdam met een fantastisch uitzicht over het water en de skyline van Amsterdam, omringd door groen en kabbelend water. Het biedt ruimte aan groepen van 2 tot 25 personen, en je hebt altijd de hele locatie voor jezelf. Je kunt hier terecht voor allerlei soorten bijeenkomsten, zoals workshops, trainingen, brainstormsessies, heidagen of teambuilding. De geWoonboot verzorgt ook heerlijke duurzame catering, volledig naar jouw wens en rekening houdend met dieetwensen of allergieën.”

Meer lezen
Meer lezen
Meer lezen

hoe duurzaam is de gewoonboot?

De geWoonboot draagt actief bij aan een duurzame wereld, door zelf zo groen mogelijk te operen en anderen te inspireren om dat ook te doen. Daarom is deze duurzame drijvende vergaderlocatie gebouwd volgens de principes van cradle to cradle, wat betekent dat alle materialen herbruikbaar of biologisch afbreekbaar zijn. Zij is zelfvoorzienend en draagt zorg voor haar eigen energie- en watervoorziening.

Hier zijn 11 punten die laten zien hoe duurzaam de geWoonboot is:

De geWoonboot

 1. wekt haar eigen elektriciteit op met zonnepanelen op het dak.
 2. slaat eigen opgewekte energie op in accu’s en voorziet zelf in eigen energie middels omvormers en eigen opgewekte energie.
 3. verwarmt en koelt haar binnenklimaat met een warmtepomp die via een warmtewisselaar gebruik maakt van de energie van het water uit het IJ.
 4. zuivert haar eigen afvalwater met een helofytenfilter, een natuurlijk systeem met planten en bacteriën.
 5. gebruik alleen biologische afbreekbare schoonmaakmiddelen en verzorgingsproducten om het ecosysteem van bacteriën te behouden voor het natuurlijke systeem in het helofytenfilter.
 6. vangt regenwater op van het dak en gebruikt dat voor het doorspoelen van de toiletten en verzorgen van de planten.
 7. heeft een groen dak dat zorgt voor isolatie, biodiversiteit en waterberging
 8. stimuleert haar gasten om duurzaam te reizen, bijvoorbeeld met de fiets, het openbaar vervoer of een elektrische auto.
 9. serveert alleen biologische, lokale en fairtrade producten voor de catering. Deze is voornamelijk vegetarisch en vegan.
 10. kiest zorgvuldig haar leveranciers zoals bijvoorbeeld social entrepreneurs  bedrijven die een dagbesteding bieden of alleen lokaal werken. 
 11. recycled haar afval en heeft een wormenbak en moestuin voor het organisch afval.

 

Wat kan je doen op de geWoonboot?

Zoeken jullie voor je directieteam meeting of MT een locatie die aansluit bij jullie duurzame missie en visie, dan is de geWoonboot een voorbeeld en inspiratie van hoe je duurzaam kunt vergaderen in Amsterdam. Maar dat is nog niet alles. De geWoonboot heeft nog veel meer te bieden dan alleen een groene voetafdruk. Wil je weten wat de geWoonboot nog meer uniek maakt? Scroll snel naar beneden en ontdek waarom de geWoonboot de perfecte locatie is voor jouw volgende zakelijke bijeenkomst.

Duurzaam vergaderen Amsterdam nu reserveren

Vraag direct een vrijblijvende offerte aan voor duurzaam vergaderen op de geWoonboot. 
Binnen een paar uur een op maat offerte in je inbox!

vrijblijvende offerte aanvragen

  Dichtbij de stad maar toch helemaal buiten

  Magnifiek uitzicht over de skyline van Amsterdam

  Je bent omringd door de kleurrijke natuur

  Je voelt je snel thuis op de sfeervolle vergaderlocatie

  De unieke plek prikkelt en inspireert

  Veel aanvullende activiteiten in de uurt

  Alle moderne faciliteiten aan boord

  Eten en drinken volledig naar wens verzorgd

vergaderlocatie amsterdam noord ndsm erf duurzame locatie vergaderruimte amsterdan noord
Duurzaam vergaderen amsterdam vergaderlocatie amsterdam noord D

Duurzaam vergaderen Amsterdam: waarom kiezen voor de geWoonboot?

Als je op zoek bent naar een duurzame vergaderlocatie in Amsterdam, dan is de geWoonboot een uitstekende optie. De geWoonboot is een unieke en inspirerende locatie die laat zien hoe je duurzaam kunt leven en werken. Op de geWoonboot kun je genieten van de volgende voordelen:

 • Duurzaamheid: de geWoonboot is energieneutraal en maakt gebruik van zonne-energie en regenwaterrecycling. Hierdoor is het een duurzame en milieuvriendelijke keuze voor zakelijke bijeenkomsten. Als duurzame vergaderlocatie draagt de geWoonboot bij aan een groenere en meer verantwoorde samenleving.
 • Inspirerende omgeving: gelegen in Amsterdam Noord, biedt de geWoonboot een unieke en inspirerende omgeving om te vergaderen. Met een prachtig uitzicht op het water en de levendige kunstscene in de buurt, stimuleert de locatie creativiteit en innovatie tijdens zakelijke bijeenkomsten. Het is de ideale plek om nieuwe ideeën te laten stromen en out-of-the-box denken te bevorderen.
 • Flexibiliteit en faciliteiten: de geWoonboot biedt diverse vergaderruimtes en indelingsopties, waardoor het geschikt is voor zowel kleine teams als grotere gezelschappen. De locatie is voorzien van moderne faciliteiten en comfortabele zitplaatsen, waardoor het een comfortabele en productieve omgeving is voor zakelijke bijeenkomsten. De flexibiliteit in ruimte-indeling stelt de organisatoren in staat om de setting aan te passen aan de specifieke behoeften en doelstellingen van de vergadering.

Boek nu jouw duurzame vergadering in Amsterdam

Wil je meer weten over de duurzame locatie geWoonboot of een reservering maken?

Vraag direct een offerte aan of neem contact op via [email protected] of bel ons op 020-3200280.

We kijken ernaar uit jullie te ontvangen

Vergaderen met uitzicht op het IJ, geWoonboot
Vergaderlocatie geWoonboot Amsterdam
Vergaderen op de geWoonboot, Theo Fransman Kamer

Duurzaam vergaderen Amsterdam nu reserveren

Vraag direct een vrijblijvende offerte aan voor een vergadering op de geWoonboot. 
Binnen een paar uur een op maat offerte in je inbox!

offerte

Deze bedrijven vinden op onze locatie rust, focus en inspiratie: