De frisse blik van office manager Katja

Katja van der Zande, voormalig HR coördinator bij Triodos Bank is sinds deze maand gestart als Locatiehost/office manager. Wij zijn benieuwd hoe het haar vergaat nu ze haar baan op het vasteland heeft verruild voor een duurzaam drijvende werkplek.

“Wat ik ontzettend gaaf vind om te zien is dat klanten bij ons op het water tijdens brainstormsessies tot inspirerende inzichten komen. Gasten delen vaak met me hoe het verre uitzicht en het kabbelen van het water helpen om op andere ideeën te komen.

Mooi vind ik het ook dat gasten bij ons zelf hun teamdag kunnen samenstellen. Zo combineerde een groep laatst een door ons georganiseerde rondleiding op de NDSM-werf, met een sloeptocht door de grachten en daarna een afsluitend diner op de geWoonboot. 

Wat me blij maakt is dat alles op geWoonboot super goed is geregeld wat betreft service. We ontvangen de mensen met zorg, kopen de catering duurzaam en eerlijk in, en hebben alle ruimtes met zorg en aandacht ingericht. De gasten zijn dan ook altijd enthousiast over de servicegerichtheid.”