De opstellingen op de geWoonboot in het #Coronaproof- arrangement zijn ruimer ingedeeld zodat iedereen met 1,5 meter afstand van elkaar heel prettig en veilig kan verblijven uiteraard met behoud van het bijzondere karakter van onze locatie. Zolang deze 1,5 meter-maatregel van kracht is verhuren wij uitsluitend de hele geWoonboot exclusief om zoveel mogelijk ruimte te garanderen. U bent met uw team altijd gegarandeerd en enige gasten aan boord.

Coronaproof vergaderenUiteraard is er aan alle hygiëne-maatregelen gedacht met een ruim scala aan zeep, papieren handdoekjes, alles in grondig gereinigd, er zijn hand- en oppervlakte desinfectiemiddelen. Wij desinfecteren zoveel mogelijk de boot en we vragen onze gasten zoveel als mogelijk de RIVM-richtlijnen te respecteren. Wanneer groepen dit wensen kunnen we een looprichting aangeven.

 

 

Flexibele annuleringsvoorwaarden

Deze tijd vraagt flexibiliteit van eenieder van ons en wij willen ons in deze onzekere tijd flexibel opstellen bij onze annuleringsvoorwaarden. Niets is zeker in deze tijd en omdat het kabinet ook voorzichtig is hanteren wij bij alle boekingen tot 1 november de mogelijkheid tot het kosteloos annuleren tot 14 dagen voor de datum.  Na 1 november gelden onze gebruikelijke annuleringsvoorwaarden mits het kabinet aanleiding geeft hiervan af te wijken.