Contact

Bereikbaarheid

Fiets / openbaar vervoer (via pont)

Opstappen op de meest linker veerpont (“NDSM”) aan de De Ruijterkade achter het station Amsterdam Centraal, gratis toegankelijk. Tijdens spitsuren vertrekt de pont ieder kwartier, daarbuiten om het half uur (45 en 15). Voor uitgebreide vertrektijden van bussen klik hier en de pontjes klik hier.

Auto

Neem op de ring A10 afslag S116 of S118 en volg de borden industrieterrein “Noord 180”. Op de NDSM-werf volg je de blauwwitte “geWoonboot” borden. De geWoonboot ligt in het water voor cafe Noorderlicht..

Parkeren

Parkeren direct voor de deur en er is altijd genoeg plek, kosten slechts € 1,30 per uur. Je kan betalen bij de parkeermeter voor de ingang met pin of via de APP van Yellowbrick/Parkline/Parkmobile. Betaald parkeren op de NDSM-werf is van 9.00-19.00u.

Vooraf een parkeerkaart kopen middels invoer van kenteken kan via https://parkeerkaart.amsterdam.nl/. Klik op het lichtgele gebied bovenin links op de kaart met uurtarief € 1,30

Uitgebreide routebeschrijving en parkeerinformatie

Routebeschrijving

Oplaadpunt

HIER vind je het dichtstbijzijnde beschikbare oplaadpunt voor je elektrische auto.

Mindervaliden

De trap naar onze boot is minder geschikt voor mindervaliden, maar als u vooraf meldt dat u of een deelnemer mindervalide is, komen wij met een passende oplossing.

 

Contact met de geWoonboot?

Bent u nieuwsgierig geworden? Wilt u weten wat er allemaal mogelijk is? Neemt u dan contact op met de geWoonboot. Bel of mail ons of vul onderstaand contactformulier in. U bent van harte welkom!

Naam

E-mail

Telefoonnummer

Bericht

Vraag een offerte aan

Offerte

Bezoekadres:
NDSM Plein 104
1033 WB Amsterdam

Navigatieadres:
tt. Neveritaweg 33
1033 WB Amsterdam

Postadres:
Postbus 37006
1030 AA Amsterdam

info@gewoonboot.nl
Tel: 020-3200280


Headquarters

Highly Recommended

One of the finest meeting places in Amsterdam.

Albert Boswijk

Founder & Managing Director, European Centre for Experience and Transformation Economy,

Onvergetelijke ervaring voor het team!

Hartelijk dank voor de succesvolle dag die wij vandaag bij jullie hebben gehad. Een goede en onvergetelijke ervaring voor het team! Extra leuk om dit te doen op een boot die geheel zelfvoorzienend en duurzaam is. Bedank daarvoor.

Frits Coremans

Procurement Director Packaging, Unilever