Voorjaarsaanbieding

De geWoonboot heeft een mooi assortiment van biologische frisdranken. Behalve de lekkere frisjes van Naturfrisk, Bionade en Bionina kun je nu ook genieten van ChariTea en LemonAid. Van elk verkocht flesje van deze sociale onderneming, gaat een deel van de opbrengst naar een goed doel. Wil je deze liefdadigheidsdrankjes eens uitproberen? Maak dan gebruik van onze Voorjaarsaanbieding: bij een boeking van de geWoonboot tussen 14 maart en 13 april krijg je deze frisdranken cadeau tijdens je verblijf!

ChariTea LemonAid flesjes geWoonboot

Voorjaarsaanbieding!

Boek nu onze buitengewone vergaderruimte en alle gasten krijgen heerlijke luxe bio-frisdranken cadeau!*

*Voorwaarden: 1 luxe bio-frisdrank per persoon met keuze uit: LemonAid, ChariTea, Naturfrisk of Fentimans.  Deze voorjaarsaanbieding geldt voor boekingen in de periode van 29 mei tm 29 juni.

NB: Bij boeking als opmerking vermelden: “Voorjaarsaanbieding”.

Trinken hilft

De heerlijke frisdranken van LemonAid en Charitea worden gemaakt van echt fruitsap en theebladeren. Slechts licht gezoet met rietsuiker en agavesiroop zijn deze dranken echte dorstlessers. De ingrediënten biologisch & fair trade.

Zoals de merknamen al doen vermoeden zijn de frisjes meer dan lekker & verantwoord. Per verkocht flesje steekt de Duitse onderneming namelijk 5 eurocent in hun eigen Stichting. Via deze stichting zet het bedrijf zich in voor kleinschalige projecten in de gebieden waar de ingrediënten vandaan komen, zoals Sri Lanka, Zuid-Afrika en Paraguay. Op deze manier draagt het bedrijf bij aan de verbetering van zowel de arbeidsomstandigheden als leefomgeving van de boeren. En door deze frisdranken te kopen, jij ook! Vandaar: trinken hilft.

Upcycle!

LemonAid & Charitea stimuleert ook het upcyclen van de glazen frisdrank flesjes. Deze strak ontworpen flesjes met draaidop zijn ook te gebruiken als bijzondere zeeppomp of schenkflesje voor olie&azijn. De pompjes en schenktuitjes kun je kopen via Brainy Days. Een creatieve, mooie eye catcher op tafel of in de badkamer!

Op de geWoonboot

ChariTea Mate
LemonAid + Limoen
LemonAid + Bloedsinaasappel.

Doe je voordeel met onze Voorjaarsaanbieding en kom ze gauw proeven op de geWoonboot!

Meer weten?

Nieuwsgierig geworden naar de verhalen achter deze liefdadigheidsdrankjes? Bekijk www.lemon-aid.com en www.charitea.com of lees een interview met een van de oprichters.

Mate ChariTea voorjaar geWoonboot