Op de geWoonboot is zat plek voor bijzondere vergaderingen. Soms serveren we daarom een unieke lunch van Noëlle Sterk. Deze Ayurvedische lunch is vegan, glutenvrij en met heel veel liefde klaargemaakt. Vol ingrediënten die het lichaam en de geest verrijken; brainfood voor een perfecte vergaderdag.

Lunch en brainfood Noëlle SterkDe Ayurvedische keuken heeft hoge standaarden. Van de beste ingrediënten die zorgvuldig gewassen en gesorteerd worden tot de aandacht waarmee het eten bereid wordt. Ayurveda staat trouwens voor: kennis van een lang, gelukkig en gezond leven. Een lekkere lunch moet natuurlijk je maag vullen, maar ook energie geven aan je hersenen. Het moet zowel voedzaam zijn als nieuwe energie geven.

Lokale lunch

Noëlle Sterk houdt bij haar lunch zoveel mogelijk rekening met duurzaamheid, door bij lokale leveranciers en veelal biologisch in te kopen. Het ‘afval’ dat bij het koken ontstaat, verdwijnt in een wormenhotel en gaat uiteindelijk als vruchtbare compost terug de aarde in. Een vergaderlunch van Noëlle is altijd weer een verrassing, omdat het assortiment van de lokale winkel kan verschillen.

Maar waar je in ieder geval op kunt rekenen is een perfect gebalanceerde maaltijd, bestaande uit een mix van verschillende granen, groenten, bonen/linzen, noten, bessen en zaden en een paar heerlijke smaakmakers, zoals verse chutney of raita. De kruiden die gebruikt worden, stimuleren de spijsvertering en hebben geneeskrachtige eigenschappen.

Smaakexplosie

Lunch en brainfood Noëlle SterkNoëlle Sterk maakt de lunch klaar in haar eigen keuken en doet dit exclusief voor haar eigen events en de geWoonboot. Het is persoonlijk, vers en met veel aandacht. Eten dat verwondert en inspireert, zo zou je het wel kunnen omschrijven.

De reacties zijn vaak hartverwarmend. “De passie voor het Ayurvedische koken spat van de gerechten af. Lekker, voedzaam en uitgebalanceerd.” “Een feestje voor de smaakpapillen.” “Als dit vegan is dan wil ik vanaf nu alleen nog maar vegan eten.” “Wow! Een explosie van geur, kleur en smaak.”

Benieuwd naar een voorbeeld van het menu? Bezoek dan de website van Noëlle Sterk. Trek gekregen in haar lunch? Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden (tijdens een vergaderdag).