Wijnproeverij geWoonboot
Wijnproeverij geWoonboot

BIOLOGISCHE WIJNPROEVERIJ:
ZUID AFRIKAANSE WIJNEN MET EEN MOOI VERHAAL

Beste relatie,

Wij nodigen u bij deze van harte uit voor een bijzondere wijnproeverij waarbij u overheerlijke, biologische Zuid Afrikaanse wijnen kan proeven aan boord van de geWoonboot, een zelfvoorzienende en drijvende vergader- en trainingslocatie aan het IJ bij de NDSM-werf.

De wijnproeverij bestaat uit een breed assortiment Zuid Afrikaanse biowijnen. Vinoloog Richard van der Linden, commercieel manager bij Coenecoop, de grootste importeur van biologische wijnen in Nederland, neemt u mee op reis door Zuid Afrika. Cateraar Absolute Delicious, uit Amsterdam Noord, serveert hier aansluitend lekkere hapjes bij. Een van de wijnen die u proeft is ‘No House’ Wine, een bijzondere wijn in een bijzondere verpakking voor een bijzonder doel: de opbrengst van ‘No House’ Wine is namelijk bestemd voor huisvestingsprojecten in Zuid Afrika van de stichting HomePlan.

Datum: Donderdag 21 november
Tijd: 19.30 – 22.30 uur
Adres: geWoonboot NDSM Plein 104, Amsterdam Noord (navigatie-adres: tt Neveritaweg 33)

Zuid Afrika wijnland
Vinoloog Richard van der Linden vertelt zijn persoonlijke en inspirerende verhalen bij een selectie actuele Zuid Afrikaanse biologische wijnen: Reijneke, Boekhoutskloof en Stellar.

Primeur ‘No House’ Wine en HomePlan
Daarnaast kunt u kennismaken met de nieuwste wijn van ‘No House’ Wine; deze wijn steunt huisvestingsprojecten in Zuid Afrika van de stichting HomePlan. Initiator Jeroen Tebbe geeft een toelichting over de achtergronden van dit bijzondere project. Uiteraard kunt u de wijn die u proeft, ook bestellen. Van de opbrengst gaat dan 30% naar HomePlan.

Zin in een inspirerende netwerkavond onder het genot van een lekker hapje en drankje op een unieke plek? Meld u dan aan voor deze wijnproeverij via [email protected]. Zo proosten we niet alleen met elkaar, maar steunen we ook nog het goede doel! Kosten €15,00 pp.

Datum: Donderdag 21 november
Tijd: 19.30 – 22.30 uur
Adres: geWoonboot NDSM Plein 104, Amsterdam Noord (navigatie-adres: tt Neveritaweg 33)

Meer informatie: www.nohousewine.nl, www.homeplan.nl, www.absolute-delicious.nl