De opstellingen op de geWoonboot in het anderhalvemeter arrangement zijn ruimer ingedeeld zodat iedereen met 1,5 meter afstand van elkaar heel prettig en veilig kan verblijven uiteraard met behoud van het bijzondere karakter van onze locatie. Zolang deze 1,5 meter-maatregel van kracht is verhuren wij uitsluitend de hele geWoonboot exclusief om zoveel mogelijk ruimte te garanderen. U bent met uw team altijd gegarandeerd en enige gasten aan boord.

Anderhalvemeter arrangementUiteraard is er aan alle hygiëne-maatregelen gedacht met een ruim scala aan zeep, papieren handdoekjes, alles in grondig gereinigd, er zijn hand- en oppervlakte desinfectiemiddelen. Tussen 2 groepen desinfecteren wij de hele boot en we vragen onze gasten de RIVM-richtlijnen te respecteren en schudden geen handen tenzij RIVM maatregelen anders aangeven. Wij hebben een protol voor vergaderingen, deze kunt u hier downloaden

 

 

Flexibele annuleringsvoorwaarden

Deze tijd vraagt flexibiliteit van eenieder van ons en wij willen ons in deze onzekere tijd flexibel opstellen bij onze annuleringsvoorwaarden. Niets is zeker in deze tijd en omdat het kabinet ook voorzichtig is hanteren wij bij alle boekingen tot 1 september de mogelijkheid tot het kosteloos annuleren tot 7 dagen voor de datum, lees onze speciale 1,5 pagina op de website . Na 1 september gelden onze reguliere annuleringsvoorwaarden mits het kabinet aanleiding geeft hiervan af te wijken.