24H Noord Repair Cafe @geWoonboot

Repair Cafe geWoonboot 24h Noord

Weggooien? Mooi niet! Neem je kapotte apparaat mee naar het Repair Café op de geWoonboot en geef het een tweede kans. Er is gereedschap en materiaal aanwezig om allerlei reparaties uit te voeren. En natuurlijk vrijwilligers met de nodige kennis en vaardigheden.

Denk bijvoorbeeld aan een stofzuiger, TV, strijkijzer, koffiezetapparaat, oven, DVD/CD-speler, broodrooster, blender, stijltang, cassetterecorder/radio, lamp, mixer, waterkoker, kruimelzuiger, naaimachine, platenspeler, magnetron, strijkbout, weegschaal, tostiapparaat, papiervernietiger, camera, ventilator. Voor fietsreparaties en naaiwerk kun je helaas niet terecht.

De reparatie is kosteloos, maar je kunt een vrijwillige bijdrage geven. Wanneer er eventueel een onderdeel besteld moet worden zijn de kosten wel voor eigen rekening.

Het Repair Cafe heeft in Nederland wel 300 vestigingen. Ze wil hiermee stimuleren dat mensen anders naar hun eigendommen kijken, en dat er minder spullen zomaar worden weggegooid. Repareren blijkt vaak makkelijk, en samen ook nog eens heel leuk!

Wat? 24H NOORD Repair Café
Wanneer? Zaterdag 24 oktober.
Waar? Op de geWoonboot, NDSM-plein 104.
Tijden: Doorlopend tussen 14:00- 18:00u.
Kosten: Deelname is kosteloos.

Auteur: Lilian Seine